Quantcast
THE STREAM

«20λεπτη ξεπέτα τα Σκόπια, κότες οι Τούρκοι» σύμφωνα πάντα με τον Πάνο Καμμένο

Δύο τσιγάρα δρόμος είναι από τα σύνορα με τους γείτονες μέχρι τη Σερβία, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Άμυνας


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2019

Καλύτερος παίχτης της χώρας (και γιατί όχι και των Βαλκανίων ή της Ευρώπης) στο αγαπημένο μας Red Alert πρέπει να θεωρείται ο Πάνος Καμμένος μετά τη χτεσινή του τοποθέτηση στο τοπικό κανάλι TRT. Απαντώντας τις ερωτήσεις που του έκανε το επιτελείο της εκπομπής για μια σειρά ζητήματα άμυνας και διπλωματίας, ο πρώην ΥΠΕΘΑ κάποια στιγμή χρειάστηκε να απαντήσει το αν η τακτική του υπουργείου του τα τελευταία χρόνια ανέβασε τους τόνους με τις γειτονικές χώρες.

Εκεί ο πρώην πολέμαρχος μας και έκανε και θαυμαστές της στρατηγικής του σκέψης εκτός από εθνικά υπερήφανους, καθώς μας αποκάλυψε ότι το υπουργείο Άμυνας δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά. Η δήλωση αυτή αφορά καταρχάς τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία «αμυντικά δεν μας απασχόλησε ποτέ», σύμφωνα με τον ίδιο.

Ούτε και η Αλβανία δηλαδή μας τρομάζει, όμως η χώρα με το ανίερο όνομα είναι πραγματική ξεπέτα, καθώς τα Ελληνικά Στρατά θα καθάριζαν μαζί τους στο χρόνο που θα έκανε ο Τσιάρτας για να πει «Σκο», ήγουν σε ένα εικοσάλεπτο. Για την ακρίβεια, ο ΠανοΚαμμένος δήλωσε ότι ένα παρεάκι από τανκς θα έφτανε στα ορθόδοξα αδέρφια μας στη Σερβία σε είκοσι λεπτά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

 «Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν αισθάνεται απειλή από κάπου αλλού. Ούτε οι Αλβανοί μπορούν να μας απειλήσουν, ούτε τα Σκόπια. Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.
Όλα καλά με τα βόρεια και τα δυτικά, όπως καταλαβαίνετε. Τι γίνεται όμως με τον εξ ανατολάς κίνδυνο από την χώρα της Φενερμπαχτσέ, του Survivor και των σίριαλ;
Μην ανησυχείτε, και οι Τούρκοι κότες είναι. Αυτό μας είπε ο Πάνος Καμμένος:

«Oι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν.»

Δείτε το βίντεο:

Best of internet