Quantcast
THE STREAM

Η εμπειρία του Λάκη Γαβαλά από τον Κορυδαλλό είναι ό,τι πιο thug fabulous έχουμε δει

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους σταρ της μόδας


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2019

Αμαζόνιος αλήθειας και φάμπιουλους ήταν η συνέντευξη που έδωσε η λατρεία που λέγεται Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Ο μόδιστρος της καρδιάς μας μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία που έζησε στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω καταδίκης για χρέη προς το Δημόσιο, όπου η αλήθεια είναι ότι είπε λιγότερο εξωφρενικά πράγματα από τον μέσο εξπέρ του ΣΚΑΪ για οποιοδήποτε θέμα.

Τον οποίο αγαπάμε ακόμη πιο πολύ από τότε που μας έκανε αφιέρωση για τα 5 μας χρόνια:

 Η συνέντευξη πήρε γρήγορα φωτιά όταν ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε το προφανές. Ότι οι κρατούμενοι αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, όπως και όλη η κοινωνία.

Όπως είπε ο ίδιος:

«Το έχω βιώσει και δίνω κουράγιο στους φυλακισμένους. Είτε είναι στο Μεταγωγών στον Κορυδαλλό είτε στα κελιά του Κορυδαλλού. Έχω βιώσει και τις δύο αυτές φυλακές. Η φυλακή είναι μία κοινωνία όπως είναι και η κοινωνία έξω. Υπάρχουν οι τσαμπουκάδες, υπάρχουν και οι άγγελοι. Που διαβάζουν βιβλία, που δουλεύουν και θέλουν να σωφρονιστούν.»

Αυτό μας οδηγεί στο επόμενο highlight, που είναι η κλασσική πλέον φιλία του με τους Πυρήνες της Φωτιάς:

«Οι Πυρήνες της Φωτιάς μου είχαν κάνει δώρο όταν ήμουν μέσα.»

Μια τέτοια φάση δηλαδή:

Εκτός από αυτά τα χαρούμενα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο ότι έπρεπε να ρίξει και άκυρο σε ένα χαλαρό συμβόλαιο θανάτου που του πρότειναν:

«Όταν μπήκα, μου είπε ένας «μεγάλος». Θες να εξοντώσουμε κάποιον; Όχι του είπα. Σας το λέω κι ανατριχιάζω. Από την επομένη, όλοι μου μιλούσαν και μου έλεγαν κύριε Γαβαλά. Κανένας δεν με πείραξε ποτέ. Είχα τον απόλυτο σεβασμό.»

Πάντως ο Λάκης Γαβαλάς τελικά δε βρήκε και πολύ gangsta τη φάση, παρότι το μόνο που είχε ζήσει μέχρι τότε ήταν η φυλακή της μόδας, κατά δήλωσή του:

«Χρήμα δεν κυκλοφορεί, αλλά υπάρχουν οι κάρτες τηλεφώνου. Δεν τη βρήκα και πολύ μαφιόζικη την κατάσταση. Άκουγα όμως ότι σε πτέρυγες που ήταν ασφυκτικά γεμάτες, γίνονταν πολλά. Πλακώνονταν, βάζανε φωτιές…»

Επίσης ο Λάκης Γαβαλάς έγινε κολλητός και με τις μύγες εκτός από τους Πυρήνες της Φωτιάς, καθώς έπρεπε να αποφύγει τα περίεργα deal:

«Υπήρχαν πέντε κινητά, που διακινούσαν κάποιοι και μετά σε κατέδιδαν.   Περίμενα στην ουρά να τηλεφωνήσω, με τις μύγες παρέα. Το έζησα αντρικά κι ωραία το θέμα μου. Αν κάποιος σου κάνει διευκόλυνση, την επόμενη φορά θα σε γδύσει. Ο κάθε κρατούμενος όσο κι αν υποφέρει θα πρέπει να εκτίσει όσο μπορεί καλύτερα να ξεχάσει το έξω και να μπει σε φάση φυλακής.»

Από τη συζήτηση δεν έλειψε ούτε ο Πολάκης, για τον οποίο ο Γαβαλάς ήταν διχασμένος:

«Τον σέβομαι γιατί έχει το μισό από το όνομα. Λάκη. Πρέπει να του βάλουμε και ένα πο ακόμα. Ποπο-Λάκη, φτάνει πια… Να τελειώσει αυτή η μαγκιά.»

Γενικώς, επιβεβαίωσε πως πρόκειται περί θεότητας. Δείτε το βίντεο:

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε και την κλασσική πλέον πρώτη αναφορά που είχε κάνει στη φιλία του με τους φυλακισμένους αντιεξουσιαστές:

Όπως επίσης και μια αποκλειστική φωτογραφία από το ζιγκουράτ του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα, το οποίο αναγκάστηκε, πολύ προσωρινά ελπίζουμε, να εγκαταλείψει:

Best of internet