Quantcast
THE STREAM

Μαντινάδες, κάλτσες και παραλίγο μπουκέτα για τον Κοντιζά είχε το χτεσινό Master Chef

Ίντα γίνεται επαέ μεταξύ του Μανούσου Κοντιζάκη και της 23χρονης διαγωνιζόμενης;


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2019

Το πιο μεγάλο ΚΡΑΤΣ ήθελε η μοίρα να ζήσουμε στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef, με το μενού να περιλαμβάνει από απειλές και diss μέχρι μαντινάδες. Για να καταλάβετε μάλιστα το βάθος του σουρεαλισμού, ο ένας εκ των δύο του ομηρικού battle με τις μαντινάδες ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος άνετα μπορεί να ονομαστεί Μανούσος Κοντιζάκης.

Τη μονομαχία ξεκίνησε η Κρητικιά (φυσικά) Άλκηστις, η οποία δήλωσε με θάρρος πως έχει ήδη καβατζώσει μια θέση στον τελικό. Αυτό όμως δεν έμεινε αναπάντητο: Ο Σωτήρης Κοντιζάς της απάντησε με μία μαντινάδα να ηρεμήσει λίγο γιατί δεν ξέρει κανείς τι γίνεται.

Η Κρητικιά φυσικά δε μπορούσε ούτε αυτή να αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο και απάντησε καταλλήλως με μαντινάδα πως το έχει και στα δύσκολα. Το πινγκ πονγκ συνεχίστηκε με δεύτερη μαντινάδα του Κοντιζά, φυσικά. Δείτε το βίντεο:

Το κεφάτο κλίμα χάλασε στη συνέχεια πάντως, όταν οι κριτές σεφ αποφάσισαν ότι εννιά διαγωνιζόμενοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Πρωταγωνιστές ήταν και πάλι ο Κοντιζάς και η Άλκηστις, καθώς η κρητική φασούλα συνεχίστηκε με μαχαίρια μετά τις μαντινάδες.

Έτσι, η 23χρονη με το έντονο ταμπεραμέντο τα πήρε στο κρανίο με το χέσιμο που έφαγε από τον Κοντιζά για το «θράσος και την στάση του σώματός της», ενώ ούτε το πιάτο της φαίνεται να ικανοποίησε τους κριτές. Έτσι, η εκνευρισμένη Κρητικά μιλώντας στους συμπαίκτες της στο φινάλε φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τους κριτές γενικά και με τον Κοντιζά ειδικά.

Για τον τελευταίο μάλιστα είπε πως θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, καθώς «αφού δεν του ‘κατσα καμιά μπουνιά, πάλι καλά». Από τη μεριά μας έχουμε να δηλώσουμε ότι αυτά καλό είναι να μη γίνονται, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είχε όμως μόνο κόντρες μεταξύ κριτών και παιχτών ο κατάλογος. Μιλάμε φυσικά για τη διαβόητη βεντέτα μεταξύ Κουτσόπουλου και Κοντιζά στο Twitter και στην Εκτός Ίντερνετ Ζωή (Ε.Ι.Ζ.), για την οποία πολύ πρόσφατα γράφαμε.

Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί ύπουλα στον Κοντιζά, εκμεταλλευόμενος το άνοιγμα που του έδωσαν οι κάλτσες του διαγωνιζόμενου Πάνου Τόγια. Παρότι ο πουρές του παίχτη του άρεσε πολύ, αποφάσισε να στολίσει τις κάλτσες του διαγωνιζόμενου, τις οποίες χαρακτήρισε «άθλιες».

Και το σημείο αναφοράς στην αθλιότητα της κάλτσας είναι φυσικά οι κάλτσες του Κοντιζά, τον οποίο ο Κουτσόπουλος έβαλε να τις δείξει στο κοινό. Δείτε το βίντεο:

Η κρητική εκδοχή του Master Chef πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο να καταγραφεί κάπου ως φανταστική ιδέα για spin-off, μπορεί και όχι, θα δείξει.

 

Best of internet