Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων θα είναι η σεβάσμια καράφλα του Γιώργου Βουλγαράκη

Η παλιά καραβάνα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να κάνει το ρόστερ των υποψήφιων για το Δήμο λίγο πλουσιότερο


THE NEWSROOM · 13 Φεβρουαρίου 2019

Μία από τις ισχυρότερες καράφλες της κεντροδεξιάς (αλλά και ευρύτερα της ελληνικής πολιτικής σκηνής), ο Γιώργος Βουλγαράκης, φαίνεται πως έρχεται να πλουτίσει το βαρετό ρόστερ των υποψήφιων για το Δήμο της Αθήνας. Ο επί 20 χρόνια (1989 – 2009) βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην Α’ Αθήνας ο οποίος στάλθηκε στα νεοδημοκρατικά γκουλάγκ από τον Αντώνη Σαμαρά το 2010, σκέφτεται έντονα να διεκδικήσει τη θέση του Ντιμάρκο ως ανεξάρτητος υποψήφιος σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνοντας έτσι σφήνα στον επίσημο εκλεκτό της ΝΔ, Κώστα Μπακογιάννη.

Σε αυτό το project μάλιστα φαίνεται να μην είναι μοναχούλης. Δέκα χρόνια μετά από εκείνο το θεματάκι με τις offshore που τον ταλαιπώρησε, ο Γιώργος Βουλγαράκης φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εντατικό πίτσι πίτσι με στελέχη της ΝΔ, πρώην δημοτικούς συμβούλους, αλλά και στελέχη των υπόλοιπων κομμάτων της δεξιάς πολυκατοικίας προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά του. Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι τυχαίο ότι τοτέμ της ελληνικής Δεξιάς όπως οι Καρατζαφέρης και Καμμένος έδειξαν πρόσφατα να είναι ψημένοι για την επιστροφή Βουλγαράκη στην πολιτική.

 

Το concept είναι ότι αυτό που λείπει σε αυτή τη χώρα είναι μια παλιά καλή, πατροπαράδοτη (κεντρο)Δεξιά, με αποτέλεσμα οι πιστοί της παράταξης να ζορίζονται με το τιμόνι που κρατάει η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια, τροφοδοτώντας έτσι random ακροδεξιούς, τους Κασιδιάρηδες, αλλά και διάφορους κομπάρσους. Ο Βουλγαράκης επίσης παίζει το χαρτί πως αφενός ήταν δύο δεκαετίες βουλευτής της Α’ Αθήνας (άρα δεν πέφτει από τον πατριωτικό ουρανό στον Δήμο) και αφετέρου πως είναι ο μόνος Νεοδημοκράτης πλην Μπακογιάννη που πάει να παίξει μπαλίτσα στο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης κοινοποίησε σχετικό άρθρο μέσω Facebook και Twitter:

Gepostet von George Voulgarakis am Dienstag, 12. Februar 2019

Καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε μεγάλες ποσότητες ποπκόρν για τις εξελίξεις στο Δήμο της Αθήνας, μετά από το συγκεκριμένο entry στην κούρσα.

Best of internet