Quantcast
THE STREAM

Τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη μήνυσε ο διευθυντής της γαλακτοκομικής σχολής

Σε ένα πολύ λογικό twist της υπόθεσης της δολοφονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τώρα βρίσκεται κατηγορούμενος ο ίδιος του ο πατέρας


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2019

Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρεάς Γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Ο γονιός του 20χρονου τότε σπουδαστή της  Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων θα κάτσει στο σκαμνί το δικαστηρίου μέσα στο Μάρτιο, όμως η κατηγορία που τον βαραίνει μόνο από σπόντα σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του νέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής έκανε μήνυση στον Ανδρέα Γιακουμάκη, για μεταξύ περιστατικό που είχε γίνει μεταξύ τους στα πλαίσια της δίκης του πρώτου για παράβαση καθήκοντος. Ο διευθυντής της σχολής είχε καταδικαστεί τελικά για το συγκεκριμένο αδίκημα σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή  πρωτόδικα, και στη συνέχεια σε έξι μήνες με τριετή αναστολή στο εφετείο.

Φεύγοντας από το δικαστήριο που τον καταδίκασε, ο άνδρας πέρασε χαμογελαστός μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η πλευρά του Γιακουμάκη αντιλήφθηκε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνεία προς τους ίδιους, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να τσακωθούν.

Το αποτέλεσμα είναι πως ο πρώην διευθυντής κατηγορεί για προσβολή της τιμής και της υπόληψής του τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επειδή ο δεύτερος του είχε πει «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;». Ταυτόχρονα, υποστηρίζει πως ο Ανδρέας Γιακουμάκης τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και στον ώμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».


Η εξέλιξη αυτή προέκυψε την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των εννιά συμφοιτητών του Γιακουμάκη που είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στη δικογραφία υπάρχει καταγεγραμμένα άφθονα περιστατικά κακοποίησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους συντοπίτες συμφοιτητές του, με αποτέλεσμα να διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Αφού αναβλήθηκε η δίκη, η μητέρα και ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κλήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο μετά από πρόσκληση του εισαγγελέα, προκειμένου να τα βρουν με τον πρώην διευθυντή και να μη γίνει δίκη. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Ανδρέας Γιακουμάκης αποφάσισε να μη γίνει διακανονισμός.

Ο λόγος ήταν ο εξής, σύμφωνα με τον ίδιο:

«Όχι. Θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο.»

Δείτε το βίντεο:

Το επόμενο λογικό βήμα είναι να κατηγορηθεί ο ίδιος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που έμπλεξε σε όλα αυτά.

Best of internet