Quantcast
THE STREAM

Ο Μισθόφορος του Survivor ψήνει υποψηφιότητα με ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή

Ο μπαρουτοκαπνισμένος αυτόκλητος υποψήφιος είναι άλλη μια ευγενική χορηγία της reality τηλεόρασης στην πολιτική σκηνή της χώρας


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2019

Πολύτιμες ενισχύσεις σε υποψήφιο πολιτικό προσωπικό συνεχίζει να χαρίζει γενναιόδωρα στην βαρετή γεροντοκρατία της χώρας ο χώρος της reality τηλεόρασης. Mετά από δύο προερχόμενους από το Power of Love υποψήφιους (η μία μάλιστα φιλοβασιλική για να ενισχυθεί ο πολιτικός πλουραλισμός της χώρας), ήρθε η ώρα του πρώτου Survivor να μας δώσει κάποιον για να σταυρώσουμε (να διευκρινιστεί ότι μιλάμε μεταφορικά).

Και μάλιστα δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο, αλλά για τον περίφημο Μισθοφόρο, λιγότερο γνωστό ως Κώστα Αναγνωστόπουλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο παίχτης, ο οποίος εκτός από το Survivor έχει στο βιογραφικό του και το Nomads, ετοιμάζεται να μυρίσει το μπαρούτι της μάχης των δημοτικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μισθοφόρος έκανε την κίνησή του ζητώντας συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας ΠαρασκευήςΓιάννη Σταθόπουλο, μετά από πρόταση του πρώτου. Όπως αναφέρει η δημοσίευση, το meeting του μπαρουτοκαπνισμένου παίχτη με τον δήμαρχο, ο οποίος εξελέγη το 2014 από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους, έγινε το βράδυ της Τρίτης μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του μισθοφόρου και σε φιλικό κλίμα.

Εκεί, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πρότεινε τον εαυτό του ως δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου. Να σημειωθεί εδώ ότι παρότι πολυταξιδεμένος ως μαχητής κατά των πειρατών, ο Μισθοφόρος είναι ντόπιος Αγιοπαρασκευιώτης και μάλιστα είναι και λόκαλ εντερπρενέρ, καθώς έχει δύο μαγαζιά σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό.

Το meeting δεν κατέληξε σε οριστικό ναι ή όχι, αν και σύμφωνα με την προαναφερθείσα δημοσίευση ο κ. Σταθόπουλος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να προσθέσει μισθοφορικό δυναμικό στο ψηφοδέλτιο. Το δε κατέβασμα του Γ. Σταθόπουλου ως επικεφαλής ανεξάρτητης κίνησης θα υποστηριχτεί και πάλι από το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε η έκφραση «Μισθοφόρος της Κουμουνδούρου» θα πάρει κυριολεκτικό νόημα.

Ελπίζουμε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της παράταξης να παίζει αυτό το soundtrack:

Επίσης ελπίζουμε αν εκλεγεί τελικά να συνεχίσει να χρησιμοποιεί στο hashtag #misthoforos:

Εμείς πάντως θα στηρίζαμε ένα ενδεχόμενο κατέβασμα του μάνατζερ ράγκμπι ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτως ή άλλως τι διαφορά θα έχει με τώρα.

 

Best of internet