Quantcast
THE STREAM

«Πούλο από την εκπομπή μου αχάριστε», είπε περίπου στον Άδωνι ο Αιμίλιος Λιάτσος

Σε πνεύμα «Τι της έχω κάνει της μαλακισμένης» κινήθηκε η τοποθέτηση του Αιμίλιου Λιάτσου για τον Άδωνι Γεωργιάδη


THE NEWSROOM · 8 Φεβρουαρίου 2019

Ένα twitterοτηλεοπτικό Fame Story είχαμε την χαρά να ζήσουμε χτες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, με τα υποκείμενα της μονομαχίας να ανήκουν μάλιστα στην Α’ Εθνική του είδους: Ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος και ο πλασιέ Άδωνις Γεωργιάδης ξεκατινιάστηκαν δημόσια και μας χόρτασαν θέαμα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα (ανώνυμο, είναι γεγονός ότι ο διάσημος στρατηγός του Κόκκινου Στρατού δεν τουιτάρει από το υπερπέραν) tweet που έκανε retweet στις 5 Φεβρουαρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης, το οποίο χαρακτήριζε την εφημερίδα KontraNews με τον ιδιαίτερα κολακευτικό τίτλο «έμμισθα τετράποδα». Ο λόγος ήταν ότι το πρωτοσέλιδο είχε να κάνει με την πασίγνωστη πλέον υπόθεση Novartis, στην οποία έχει αναφερθεί το όνομα του Άδωνι λόγω της θητείας του στο υπουργείο Υγείας :

Προφανώς ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν θα το άφηνε αυτό να περάσει έτσι. Έβγαλε αμέσως απάντηση με βίντεο, στο οποίο κατακεραύνωσε τον Άδωνι με το εξής κατεβατό:

«Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. Έφτασε να παίρνει τηλέφωνα σε… ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή μου. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνο εγώ. Όπου και αν πάρεις τηλέφωνο, όποιον και να παρακαλέσεις για να βγεις στην εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση, αν δε θέλω εγώ να βγεις ποτέ».

Όταν του έστελνα email για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει.

Έχει βρει «κόλπο» που όταν θέλει να βρίσει κάποιον, αντί να το γράψει ο ίδιος, κάποιο ανώνυμο τρόλ, ως εκ… τηλεπάθειας γράφει ένα υβριστικό tweet την κατάλληλη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάζεται να τον κάνει retweet (λες κι είμαστε μπαμπουϊνοι και δεν καταλαβαίνουμε).»

Στη συνέχεια έβαλε ένα απόσπασμα από τότε που ο Άδωνις έβριζε τον Καραμανλή και απείλησε να συνεχίσει έτσι αν δεν ζητήσει συγγνώμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δείτε το βίντεο:

Προς το παρόν πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να ψήνεται να συνεχιστεί το Fame Story. Η πολιτική σκηνή αυτής της χώρας και η reality τηλεόρασή της έχουν γίνει ένα και το αυτό, θα έλεγε κανείς.:

Ίσως αξίζει να γυριστεί όλο αυτό σε κάποιου είδους πολιτικό Survivor, από μαχητές άλλο τίποτε.

Best of internet