Quantcast
THE STREAM

Το επίσημο emoji για μικρό πουλί φέρνει το 2019, γιατί το χρειαζόμασταν

Τώρα μπορείς να απαντήσεις στις ανεπιθύμητες dick pics με τον ελάχιστο κόπο


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2019

Κάθε εποχή και κάθε γενιά έχει τα δικά της προβλήματα ως γνωστόν. Για παράδειγμα, το 1519 το πιο hot ζήτημα στην υφήλιο ήταν οι εισβολές των αιμοδιψών κονκισταδόρ στην Αμερική, 500 χρόνια μετά όμως ο κόσμος έχει άλλες εισβολές να αντιμετωπίσει.

Ένα τέτοιο είναι οι dick picks που ποτέ δε ζητήθηκαν, όμως στάλθηκαν. Kάπως όπως αυτό μας που έκανε ο Καμμένος στο Twitter, αν το θέλετε:

Το να παίζουν μεταξύ τους δύο άτομα με γυμνές φωτογραφίες, πουτσακίων ή μη, είναι ένα πράγμα – το να σου στέλνουν όμως άκυροι φωτογραφίες από τη mikrokurcica τους είναι μεταφορικά και κυριολεκτικά παρενόχληση και καμιά φορά τα social media δε βοηθάνε για να μπλοκάρεις το 100% από τις μαλακίες που σου στέλνουν.

Κι όμως, η λύση βρέθηκε, αν και μάλλον τελείως κατά τύχη: Την εισήγαγε η Unicode, ο οργανισμός που εγκρίνει τα emoji και μόλις ενέκρινε 230 καινούρια. Όλα ξεκίνησαν από την παρουσίαση του emoji για «χέρι που τσιμπάει»:

Όπως διαπίστωσε πολύς κόσμος, είναι το τέλειο emoji για να πεις σε κάποιον ότι το καριοφίλι του είναι ανεπαρκές ή αλλιώς ότι παίζει mikrokurcica, όπως θα έλεγε και μια γνωστή του Βράνιες:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» φωνάζει ο κόσμος

Η πρόβλεψη για το που θα χρησιμοποιηθεί το emoji είναι κλειδωμένη στις στοιχηματικές

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (no pun intented)

Δεν υπάρχουν σε όλο τον κόσμο αρκετά παυσίπονα για τον τόσο πόνο που θα πέσει

Το νέο όπλο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου, σύμφωνα με την Emojipedia. Παρ’ όλ’ αυτά, μάλλον θα περάσει λίγος καιρός ακόμη μέχρι να γίνει διαθέσιμο.

Όχι ότι αυτή η αργοπορία θα παρηγορήσει αυτό καθόλου τους Βράνιες αυτού του κόσμου.

 

Best of internet