Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Αυτιάς δε θα κατέβει ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ευτυχώς θα μείνει στην TV

Ούτε εμείς ούτε η Ευρώπη θα ζήσουμε τη χαρά του να δούμε τον Αυτιά ευρωβουλευτή


THE NEWSROOM · 6 Φεβρουαρίου 2019

Δυστυχώς, δε θα καταφέρουμε να καμαρώσουμε τον Γιώργο Αυτιά. Παρότι θα θέλαμε να τον ζήσουμε πολιτευόμενο με το οποιοδήποτε κόμμα, ήταν το φλερτάκι με τη Νέα Δημοκρατία που κατέρρευσε, παρασέρνοντας μαζί του και τις πολιτικές φιλοδοξίες του μεγάλου αυτού ανδρός.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστηρίζει το news247.gr, ο Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκε απευθείας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τα πουν μεταξύ τους ως μεγάλοι αρχηγοί που είναι. Το αρχικό deal ήταν πως ο Γιώργος Αυτιάς θα κατέβαινε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, όπως φαίνεται όμως ο Κυριάκος άλλαξε γνώμη και του είπε ότι μπορεί να κατέβει στην Β’ Πειραιά ή σε όποια άλλη περιφέρεια θέλει, αλλά από Ευρώπη θα δει όση είδε ο Παναθηναϊκός φέτος.

Θυμίζουμε πως μιλάμε με τον μοναδικό δημοσιογράφο που έχει συνομιλήσει με βίντεο:

Η ανατροπή φαίνεται να προήλθε μετά από τη γκρίνια που προκάλεσε στις τάξεις του νεοδημοκρατικού στρατεύματος η προσέγγιση του Κυριάκου με τον γίγαντα της ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι άλλοι υποψήφιοι πίστεψαν ότι ο Αυτιάς θα καβατζώσει για πλάκα την πρώτη θέση τις ευρωεκλογές, το οποίο είναι άλλη μία απόδειξη του μεγαλείου του.

 Μια τυχαία ελληνική περιφέρεια όμως δε θα σήμαινε τίποτα για τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως θα ήθελε να πάει στις Βρυξέλλες για να υποστηρίξει από εκεί τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας. Έτσι, δήλωσε το εξής συγκινητικό:
«Θα μείνω στην τηλεόραση»
Εμείς πάντως ακόμη κι αν στεναχωριόμαστε που ο Γιώργαρος δε θα φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, χαιρόμαστε που θα τον έχουμε κοντά μας για να μας χαρίζει απλόχερα τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές:

 

Best of internet