Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. ξυλοκοπά 24χρονη υπάλληλο που τον απέρριψε, συλλαμβάνεται

Ο υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. όχι απλά παρενόχλησε σεξουαλικά αλλά και χτύπησε την 24χρονη υπάλληλο


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2019

Μια αρκετά ιδιαίτερη περίπτωση για να σπάσουν τη ρουτίνα τους έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι μετά από τόσες μπανάλ υποθέσεις εμπλοκής αστυνομικών σε λαθρεμπόριο θα μπορέσουν να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα, στα χέρια τους βρίσκεται η υπόθεση ενός υπαστυνόμου της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στη Νοτιοανατολική Αττική, ο οποίος όχι απλά παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή υπάλληλο στο Κολωνάκι μέρα μεσημέρι, αλλά της επιτέθηκε κιόλας όταν αυτή του έριξε άκυρο.

Ο αξιωματικός που βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο καφέ της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι στο οποίο εργάζεται η 24χρονη κοπέλα, έλειπε εκείνη τη μέρα από την υπηρεσία του επειδή είχε δηλώσει ασθενής. Όμως, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η υπάλληλος, όταν αυτή αντιστάθηκε στις σεξουαλικές του προσεγγίσεις αυτός της επιτέθηκε, τη χτύπησε και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει σε τζάμι του καταστήματος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο χαμός που προκλήθηκε τράβηξε την προσοχή των περαστικών, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης να φτάσει εκεί. Αφού το θύμα και όσοι ήταν μπροστά ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για τα γεγονότα, αυτοί πέρασαν χειροπέδες στο δράστη και τον συνέλαβαν.

Η 24χρονη έχει ήδη υποβάλλει μήνυση σε βάρος του υπαστυνόμου, ο οποίος οδηγήθηκε πρώτα στο τμήμα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για επίθεση εναντίον μιας συναδέλφου του, η οποία όμως δεν είχε συνέπειες, όπως φαίνεται.

Αυτό που θα έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη φάση θα ήταν να έχει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στα χέρια της κάποιον που να ανήκει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ώστε να χρειάζεται μια Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων μέσα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

Best of internet