Quantcast
THE STREAM

Φρέντο με τις φάτσες των Τσίπρα – Καμμένου θα μπορείς να πίνεις σε καφέ της Θεσσαλονίκης, αν αυτό θες

Εκτός από το πατριωτικό ντουέτο, το εν λόγω κατάστημα θα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις οποιαδήποτε φωτογραφία ή σχέδιο θες στον καφέ σου


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2019

Η Ελλάδα είναι η χώρα της αδιάκοπης καινοτομίας, όπως μας θύμισε πρόσφατα το νέο υπέροχο crossover μεταξύ δημητριακών και πολυμερών που λέγεται Staramaki και έχει σαν ιερό σκοπό του να σώσει τον φραπέ μας από τα νύχια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο δε καφές είναι όπως φαίνεται μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες, καθώς όπως αποδεικνύεται όχι μόνο δίνει, αλλά και δέχεται πάσες από την ελληνική πολιτική σκηνή.

Επίσης, ο 21ος αιώνας είναι ο κατεξοχήν αιώνας που ικανοποιεί και τις πιο υπερβατικές επιθυμίες, ο αιώνας που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα αγαθά του καπιταλισμού χωρίς να χάνουμε από τα μάτια μας το στρατηγικό όραμα της αταξικής κοινωνίας. Είναι ο αιώνας που μπορεί να καλύψει την ανάγκη του  να πίνει κανείς τον φρέντο του και να βλέπει τη φάτσα του Τσίπρα και του Καμμένου ή οποιαδήποτε άλλη φάτσα βρίσκει του γούστου του, αν αυτό θέλει.

Αυτό ακριβώς έγινε και σε μια καφετέρια της Θεσσαλονίκης, όπου οι πελάτες θα μπορούν διαλέξουν μια οποιαδήποτε φωτογραφία ή σχέδιο για να βάλουν στον καφέ τους. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και Καμμένου ήταν τελείως φυσική, καθώς ο πολιτικός χωρισμός των δύο μεγάλων ανδρών πρακτικά μονοπωλεί τις ειδήσεις τις μέρες αυτές, οι δυνατότητες όμως είναι άπειρες.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του life-Events.gr:





 Η φάση εδώ πέρα είναι να βάλεις κάποιος τη φάτσα του Φλαμπουράρη που πίνει καφέ, ώστε να μπορείς να πίνεις καφέ ενώ πίνει καφέ.

 

Best of internet