Quantcast
THE STREAM

Στον «Πρωθυπουργό, Άνδρα, Ηγέτη, Άνθρωπο» Τσίπρα υποκλίνεται η Άντζυ Σαμίου

Θέλω να γίνω η γυναίκα σου, θέλω να γίνω η πρώτη κυρία σου, θέλω να γίνω η υπήκοός σου, θέλω να γίνω η συνάνθρωπό σου


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2019

Όπως μπορεί να βεβαιώσει κάθε φίλος του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλους οπαδούς. Κι επειδή η αρχή αυτή μπορεί να προκύπτει καταρχήν από το ποδόσφαιρο, αλλά επεκτείνεται και σε κάθε είδους ομαδικό σπορ, όπως η πολιτική, η περίπτωση της γνωστής αοιδού Άντζυς Σαμίου μπορεί να εξηγήσει εύκολα και τα τέσσερα χρόνια της βασιλείας του Αλέξη Τσίπρα που θα συμπληρωθούν εκτός απροόπτου προσεχώς.

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, η Άντζυ Σαμίου είναι μεγάλη λάτρης των social media και του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να δικάζει τοποθετείται για διάφορα θέματα της επικαιρότητας για να υποστηρίξει την κυβέρνηση: Μεταξύ άλλων μάλλον έχει βρει και το αδύνατο σημείο του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο έχει επανειλημμένα δικάσει, έχει διδάξει και την πολυεθνική φύση της Μακεδονίας και έχει ταπώσει και τα βλαχαδερά που δε γουστάρουν το στυλάκι του Αλέξη.

Όπως είχε συμβεί πέρσι τέτοια εποχή:

Αυτή τη φορά, η συριζαία δικαστής Ντρεντ των ελληνικών social media δεν είχε σκοπό να συντρίψει με τα βλήματα λογικής της κάποιον δύστυχο εχθρό της κυβέρνησης, αλλά να πλέξει το εγκώμιο της σεβάσμιας μορφής του πρωθυπουργού μας. Kαι το έκανε αυτό με τον δέοντα λυρικό τρόπο, αναφερόμενη και στις τέσσερις διαφορετικές όψεις της χθόνιας θεότητας που κάθεται στο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε το εξής:

«Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο»

Να σημειωθεί πως τα σχόλια στο tweet της Άντζυς δεν ήταν ακριβώς κολακευτικά, αν και δεν πιστεύουμε πως η τραγουδίστρια που έχει πρόσφατα δηλώσει ότι «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!» πτοείται τόσο εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το ασύνδετο σχήμα ιδιοτήτων του Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσε η Άντζυ μας θυμίζει μια άλλη πρόσφατη πηγαία τοποθέτηση:

 

 

 

Best of internet