Quantcast
THE STREAM

To πρώτο στριπτιτζάδικο εικονικής πραγματικότητας φέρνει Έλληνας εντερπρενέρ

Το Blade Runner της πραγματικής ζωής δεν ξεκινάει ακριβώς από εκεί που περιμέναμε


THE NEWSROOM · 10 Ιανουαρίου 2019

Ένα πραγματικό θαύμα της ψηφιακής εποχής, το οποίο μάλιστα φέρει ελληνική σφραγίδα αποκαλύφθηκε στην έκθεση καταναλωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES), που γίνεται αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.  Πέρα από βαρετά wireless δίκτυα 5g και τεχνητές νοημοσύνες, είχαμε και μια νέα πατέντα στον εξαιρετικά hot τομέα που είναι τα virtual σεξουαλικά παιχνίδια, την οποία εισήγαγε ο Ανδρέας Χρονόπουλος, ο ιδρυτής και CEO της γνωστής σε όλους τους μύστες του είδους εταιρείας παραγωγής πορνό που λέγεται Naughty America.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλληνας εντερπρενέρ παρουσίασε το «Strip Club», την εφαρμογή που θα γεφυρώσει τον κόσμο των στριπτιτζάδικων με όλα του τα αξεσουάρ με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Το virtual στριπτιτζάδικο θα περιλαμβάνει από εικονικές χορεύτριες και χορευτές στη γνωστή κολόνα (pole dancing που λέγαμε και στο χωριό μας), μέχρι και ψηφιακούς προσωπικούς μασέρ σε αρσενική και θηλυκή εκδοχή, ενώ ο χρήστης θα μπορεί μάλιστα να διαχειρίζεται τα Blade Runner σκηνικά μάλιστα με ένα smartwatch.

Όπως δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος στο Γαλλικό Πρακτορείο:

«Είναι κάτι ασύλληπτο. Μπορείς να φέρεις μια στρίπερ στο δωμάτιο σου, να χορεύει γύρω από ένα στύλο, σαν να είναι πράγματι εκεί. Και δεν χρειάζεται να δώσεις φιλοδώρημα. Το θεωρώ περισσότερο σαν ένα προϊόν ψυχαγωγίας. Κάθεσαι αναπαυτικά, χαλαρώνεις, εμφανίζεις τα ολογράμματα και παίζεις μαζί τους…»

Αυτό είναι ένα δείγμα του ψηφιακού strip club:

Φορώντας την ειδική συσκευή στο κεφάλι, ο θεατής θα μπορεί να μετακινείται γύρω από το ολόγραμμα όπως θα έκανε σε ένα από τα πραγματικά ιδρύματα του στριπτίζ, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία έχει την δυνατότητα να υλοποιεί και τα πιο ανίερα γούστα της πιάτσας (εμείς φυσικά δεν κρίνουμε). Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η καινούρια συσκευή μιας πολύ νέας εταιρίας του χώρου κατάφερε να κάνει raise στη φάση, λανσάροντας τον πρώτο αυτόνομο ρομποτικό δονητή για γυναίκες.

Αναλυτικά, το Ose της νεοσύστατης εταιρείας Lora DiCarlo θα λειτουργεί hands-free και θα μιμείται την αίσθηση του στόματος και των χειλιών για να προσφέρει στην χρήστριά του στοματικό σεξ. Να σημειωθεί πως το προϊόν έχει φτιαχτεί σε συνεργασία με το εργαστήριο ρομποτικής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον και έχει βραβευτεί για την καινοτομία του, όμως οι ξενέρωτοι διοργανωτές (η Consumer Technology Association) της έκθεσης απαγόρευσαν να παρουσιαστεί εκεί.

Φυσικά ξέσπασε αμέσως κόντρα, γιατί πολλοί άρχισαν δικαίως να διαμαρτύρονται που υπάρχει χώρος για ένα στριπτιτζάδικο, αλλά όχι για έναν δονητή – ρομπότ. Όπως δήλωσε η δημιουργός του Λόρα Χάντοκ, η οποία τα έχει πάρει στο κρανίο με τον πουριτανισμό που υπάρχει (και ευνοεί μόνο την ανδρική σεξουαλικότητα) και αναφέρθηκε σε «δύο μέτρα και σταθμά»:

«Η κοινωνία πρέπει επιτέλους να καταρρίψει τα ταμπού της για το σεξ και τη σεξουαλικότητα – αποτελούν μέρος της ζωής και της υγείας»

Η αλήθεια είναι πως αν είναι να το γυρίσουμε στο σεξουαλικό cyberpunk, πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

Best of internet