Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, στο κοπή τη πίτα της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΚΑΪ κέρδισε το φλουρί

Στην πιο «Όχι το Κουλούρι, Ναι η Πραγματικότητα» είδηση της μέρας


THE NEWSROOM · 9 Ιανουαρίου 2019

Πολλές φορές η αμείλικτη πραγματικότητα ξεπερνάει την φτωχή φαντασία των καλλιτεχνών κάθε εποχής, αγαπητοί φίλοι, αυτά δεν είναι καινούρια πράγματα τα έχει πει ο Όσκαρ Ουάιλντ και πριν μερικά χρόνια ο Μένανδρος Φουρθιώτης.

Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς αυτές τις μέρες χρειάζεται να υπογραμμίζουμε με κάθε τρόπο ότι οι αράδες που γράφουμε δεν είναι αποκύημα της φτωχής φαντασίας των συντακτών του Luben αλλά συνέβησαν στα αλήθεια.

Μια τέτοια περίπτωση είναι οι κοπές της πίτας της Νέας Δημοκρατίας, τα στελέχη της οποίας δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα παντεσπάνια γενικώς, αλλά και απο μόνο του σαν σπορ μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιογραφικά μέσα: Την πίτα του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τους δημοσιογράφους έκοψε μετά από πρόχειρο briefing σήμερα (χθες) η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη.

Στον χώρο φαίνεται πως παρευρέθηκε για γούρι και ο πρόεδρος της παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης, φορώντας ζιβάγκο, ένδυμα που παραπέμπει αν όχι σε πολιτικό άνοιγμα σε ροές του κεντρώου πολιτικού χώρου τουλάχιστον στο να μας θυμίσει πόσο γκόμενος είναι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης πήρε στη βούτα ένα κομμάτι για να διαπιστώσει ότι το κομμάτι περιείχε το φλουρί της πίτας.

-Πρόεδρε για την ΕΡΤ έχω διαλέξει αυτό εδώ το μικρό -Βάλε καλύτερα αυτά εδώ τα τρία ψιχουλάκια

 

 

Επειδή ακριβώς ωστόσο η πίτα προοριζόταν για τους δημοσιογράφους που παρευρίσκονταν στο χαρμόσυνο τελετουργικό, ξαναέβαλε το τυχερό φλουρί στην πίτα (ή κάποιο άλλο κέρμα που είχε στην τσέπη του) και η κλήρωση ξαναέγινε με τον τυχερό να είναι αυτή την φορά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Καντέλης που κέρδισε ένα survival kit που περιείχε δηλαδή ένα power bank, ένα σημειωματάριο και ακουστικά.

Γουρλής

Best of internet