Quantcast
THE STREAM

Κουρέας φτιάχνει το τρίγωνο του «play» σε κεφάλι πελάτη που του έδειξε βίντεο με κούρεμα

Ίσως η πιο κυριολεκτική υλοποίηση παραγγελίας στην ιστορία


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2019

Όσο καλός κι αν είναι (ελπίζουμε τουλάχιστον) ο κουρέας σας, σίγουρα δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο το μεράκι και την αφοσίωση στη λεπτομέρεια ενός συγκεκριμένου κουρέα από την Κίνα. Ο κουρέας, όπως και ο πελάτης του που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή στο κεφάλι του το έργο του πρώτου, έγιναν viral λόγω μιας εκπληκτικής γεωμετρικής κόμμωσης, η οποία θα έκανε περήφανο τον κάθε κυβιστή ζωγράφο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πελάτης πήγε στο ραντεβού με τον κουρέα προετοιμασμένος, έχοντας δηλαδή μαζί του ένα βίντεο με το ακριβές κούρεμα που ήθελε, προκειμένου να το δείξει στον κουρέα του. Πολύς κόσμος καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους αν θέλει πχ ένα πολύ συγκεκριμένο κούρεμα του Snik και ο κουρέας δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος.

Εκεί προέκυψε η σύγχυση: Αντί να δείξει στον κουρέα του ένα screenshot από το βίντεο, ο πελάτης απλά έκανε pause, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στην οθόνη το τεράστιο τριγωνικό σύμβολο του play. Όχι ότι είχε κάποια σημασία αυτό για τον 100% επαγγελματία κουρέα, ο οποίος όχι απλά δεν προβληματίστηκε, αλλά ενσωμάτωσε το τρίγωνο στην κόμμωση του πελάτη του:

Για να υπάρχει μάλιστα μια συμμετρία στο όλο κατασκεύασμα, ο κουρέας προχώρησε στην κατασκευή δύο τριγώνων, ένα στην κάθε πλευρά του κεφαλιού. Το περιστατικό ανέβηκε από τον blogger ‘Tianxiu Bot’ στις 30 Δεκεμβρίου στο Weibo, το οποίο είναι κάτι σαν Κινεζικό Twitter και έγινε viral, με δεκάδες χιλιάδες σχόλια, like και share.

Πάντως όπως αναφέρεται στο post, ο κουρέας όντως ρώτησε τον πελάτη αν θέλει το τρίγωνο αφού κοίταξε το screenshot, και ο δεύτερος του απάντησε πως ψήνεται. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το εννοούσε κυριολεκτικά, αν και μάλλον δεν έχει και τόση πολλή σημασία, καθώς σύμφωνα με τον Tianxiu Bot, ο άγνωστος Κινέζος φάνηκε πολύ χαρούμενος με το νέο του κούρεμα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Ναι, μπορεί κάποιοι άνθρωποι πιο ξενέρωτοι και μπανάλ να είχαν φρικάρει με μια τέτοια κόμμωση, αν πιστέψουμε τον blogger όμως, ο άνθρωπος με τα τρίγωνα όμως έδειξε εμφανή ικανοποίηση με το Ευκλείδειο τριχωτό της κεφαλής. Ο ενθουσιασμός του μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο:

 

Αν και ομολογουμένως, το συγκεκριμένο φαλλικό σχήμα στο κεφάλι δεν το αγγίζει τίποτα και κανείς.

Best of internet