Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονικιός βάζει πέδιλα σκι, κάνει Μπάνσκο την χιονισμένη γειτονιά του

Ποιος νοιάζεται για τις Άλπεις όταν υπάρχει η Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κυρίες και κύριοι


THE NEWSROOM · 7 Ιανουαρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν είχατε υπόψη σας το χιονοδρομικό κέντρο της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πιο γνωστών χώρων σκι της χώρας, η πίστα του όμως ξεκίνησε ήδη από το Σάββατο να εξυπηρετεί κόσμο. Ήταν μάλιστα ένας νεαρός κάτοικος της συγκεκριμένης γειτονιάς της συμπρωτεύουσας αυτός που ανέλαβε την ευθύνη να συστήσει το καινούριο χιονοδρομικό στον κόσμο του σκι.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί που οι άλλοι είδαν την Ευκαρπία σαν να έχει μετατραπεί σε Βόρειο Westeros, ο εν λόγω λάτρης του γνωστού χειμερινού σπορ την είδε σαν πίστα. Κι επειδή εδώ που τα λέμε η μετακίνηση με κανονικά παπούτσια είναι αρκετά εκνευριστική όταν έχει πολύ χιόνι, ο σκιέρ φόρεσε τα πέδιλα του και βγήκε βόλτα χαλαρός σαν είναι στις Αυστριακές Άλπεις.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι κάποιας χιονισμένης περιοχής της Ελλάδας μας το ρίχνουν στον αθλητισμό αντί να κάτσουν μέσα και να λιώσουν στα λουκάνικα. Όπως είχε συμβεί αντίστοιχα στην εξωτική Ορεστιάδα της Γκατζολίας, όπως είναι κατά κόσμον γνωστός ο Νομός Έβρου:

Σκιέρ στο κέντρο της Ορεστιάδας

Τα καλύτερα 20" της βραδιάς, ήταν εχθές το βράδυ στην #Ορεστιάδα! ⛷🎿Καλημέρα και προσοχή στους δρόμους: https://goo.gl/y5hBtW

Gepostet von e-evros.gr am Montag, 26. Februar 2018

Ποιος νοιάζεται για τα χιονισμένα κοσμικά θέρετρα όταν έχει Ορεστιάδα, φίλες και φίλοι.

Best of internet