Quantcast
THE STREAM

Αρρωστάκι τζογαδόρος ληστεύει πρακτορείο ΟΠΑΠ, παίζει κι ένα στοίχημα πριν φύγει

Όταν έχεις έρθει κυριολεκτικά για ταμείο αλλά δε μπορείς να αντισταθείς στο αγαπημένο σου χόμπι


THE NEWSROOM · 21 Δεκεμβρίου 2018

Όλοι έχουμε κολλήσει κατά καιρούς (ή και μόνιμα) με το στοίχημα, αλλά αυτός ο μασκοφόρος ληστής της Κυψέλης με το γαλάζιο ελεκτρίκ μπλουζάκι ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Όπως προκύπτει από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ενός προποτζίδικου στην γνωστή συνοικία της Αθήνας, ο άντρας μπήκε για να σηκώσει το ταμείο, αλλά δεν άντεξε να μη ρίξει κι ένα δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, ο άγνωστος άντρας μπήκε στο πρακτορείο της οδού Καλλιφρονά στην Κυψέλη (το οποίο έχουν ληστέψει ξανά στο παρελθόν) για να κάνει τη γνωστή ρουτίνα που κάνουν οι ληστές, την οποία όμως πλαισίωσε με μια αρκετά πρωτότυπη διαταγή προς την υπάλληλο. Πιο συγκεκριμένα, αφού πήρε τις εισπράξεις της ημέρας και τις έβαλε στην τσάντα, ο ληστής απαίτησε να ρίξει κι ένα δελτίο 350 ευρώ.

Το όλο σκετσάκι μάλιστα κορυφώνεται όταν η σοκαρισμένη ιδιοκτήτρια, η οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα κανονικά της καθήκοντα από το φόβο της, του λέει να συμπληρώσει ο ίδιος τους αριθμούς στο δελτίο. Ο ληστής, που μέχρι τότε της έδινε οδηγίες για το πως θα γίνει το σωστό ποντάρισμα αποδέχεται την ιδιαίτερη κατάσταση, το συμπληρώνει μόνος του, της το δίνει και φεύγει κύριος.

Δείτε το βίντεο του OPEN TV:

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζογαδόρος ληστής είναι από τους λίγους που πήγαν κυριολεκτικά ταμείο.

Best of internet