Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια δήμαρχος στο Μαρούσι ετοιμάζεται να κατέβει η Cersei Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλη κατεβαίνει στην περιφέρεια οπότε η χρυσή παρτενέρ του αποφάσισε να πάρει κι αυτή το κατιτίς της


THE NEWSROOM · 20 Δεκεμβρίου 2018

Δε θα χάσει την fabulous αύρα του το Μαρούσι τελικά, παρά την απόφαση του Χρυσού Τσάρου που λέγεται Γιώργος Πατούλης να αναζητήσει ανώτερα αξιώματα με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία. Μπορεί ο πρώην δήμαρχος να μην είναι πλέον διαθέσιμος, μια εξίσου δυνατή υποψηφιότητα ετοιμάζεται να σκάσει σαν βόμβα από γκλίτερ, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκριτου μέσου iefimerida.

Καλά καταλάβατε, η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της στο δήμο που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε. Κι όχι μόνο αυτό: Η Πατούλαινα ετοιμάζεται να ανατρέψει τα σχέδια της νεοδημοκρατικής παράταξης στο Μαρούσι, καθώς μια δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα στην περιοχή τη δείχνει να έχει και ισχυρό προβάδισμα ενάντια στους ανταγωνιστές της από τη δεξιά πολυκατοικία.

Για να γίνει μάλιστα ακόμη καλύτερο, η Cersei Πατούλη φαίνεται ότι  γράφει στα παλιά της τα παπούτσια (αυτά που πήρε προχτές δηλαδή) και κεντρική συμφωνία της ΝΔ για την περιοχή, η οποία έλεγε ότι δε θα κατέβει υποψήφια για το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης αν ο Γιώργος Πατούλης πάρει το χρίσμα για την περιφέρεια. Η γαλάζια παράταξη προσπάθησε να…χρυσώσει το χάπι με μια πρόταση για τη λίστα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο της Αθήνας, αλλά το deal με τον Κώστα Μπακογιάννη δεν προχώρησε.

Αξίζει πάντως να κρατήσουμε ότι από τη μεριά της ΝΔ υπάρχει ήδη άλλη μία υποψηφιότητα, αυτή του Θοδωρή Αμπατζόγλου που είναι στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στέλεχος της ΝΔ. Σε περίπτωση που η υποψηφιότητα της πρώην πρώτης κυρίας του Αμαρουσίου επιβεβαιωθεί, μπορούμε να περιμένουμε διάφορα Game of Thrones σκηνικά στη Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς χωρίς δράκους.

Το δημοψήφισμα για τη βασιλεία φαίνεται πως πέρασε ξώφαλτσα από το Μαρούσι πάντως.

Best of internet