Quantcast
THE STREAM

Αμπελαλέ ζωντανά σε συνέντευξη έγινε ο Βαρουφάκης επειδή τον διέκοψαν

Την πιο ψύχραιμη αποχώρηση από εποχής Ζιντάν έκανε ο Βαρουφάκης σε κανάλι της Πάτρας


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2018

Σχεδόν τόσο απότομη όσο η έξοδος του Ζιντάν μετά την κουτουλιά της Θείας Καράφλας (κατά το Θεία Δίκη) στο Ματεράτσι ήταν η αποχώρηση μιας άλλης διάσημης καράφλας από τη συνέντευξη που έδινε σε κανάλι της Πάτρας. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, επικεφαλής του “ΜΕΡΑ 25” και πιθανώς μελλοντικό πολιτικός ινστρούκτορας της Πάμελα Άντερσον, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλούσε σε απευθείας εκπομπή του πατρινού τηλεοπτικού σταθμού Super, όταν ξαφνικά θυμήθηκε μάλλον ότι έχει ξεχάσει την τοστιέρα στην μπρίζα.

Πιο συγκεκριμένα, το θράσος του δημοσιογράφου να κάνει μια ερώτηση στον ιδιοκτήτη των καλύτερων πουκάμισων που πέρασαν ποτέ από τη Βουλή ήταν αυτή που έκανε τον Γιάνη Βαρουφάκη να πει ως εδώ. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο έχετε την απορία, ο δημοσιογράφος είχε τη φαεινή ιδέα να παρομοιάσει κάποια από τις θέσεις του ΜΕΡΑ 25 με τις θέσεις του ΚΚΕ, μιλώντας μάλιστα ταυτόχρονα με τον Βαρουφάκη, κάτι το οποίο εξόργισε τον οικονομολόγο της καρδιάς μας.

Όπως δήλωσε ο Καραφλός Σαμάνος, αυτός δε μπορεί να ανεχτεί μια τέτοια κίνηση, οπότε πέταξε μικρόφωνο και ακουστικά και την έκανε. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Με διακόψατε, οπότε κι εγώ θα διακόψω την επαφή μας. Με διακόψατε, δε σεβαστήκατε το ότι προσπαθούσα να σας απαντήσω. Σας χαιρετώ.»

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι η τιμωρία των ασέβαστων δε σταμάτησε εκεί, καθώς συνεχίστηκε όταν ο δημοσιογράφος του Super B Χρήστος Ξάνθης μπήκε στη (δημοτική) αίθουσα της  αγοράς Αργύρη που γινόταν εκδήλωση του ΜΕΡΑ 25 για να καλύψει την ομιλία του Γιάνη. Η προσπάθειά του έφαγε άκυρο με τον Βαρουφάκη να του λέει να περάσει έξω, με το λόγο να είναι ότι πήγε χωρίς πρόσκληση, και ως γνωστόν ο Βαρουφάκης δεν είναι για την πλέμπα.

Να σημειωθεί εδώ ότι το κόμμα του γίγαντα Γιάνη είχε μια ελαφρώς διαφορετική τοποθέτηση χτες, με αφορμή τη βόμβα στο ΣΚΑΪ:

Η ενημέρωση έχει δικαίωμα να λειτουργεί κανονικά, εκτός κι αν δε σέβεται.

Best of internet