Quantcast
THE STREAM

Είδαμε τα 10 πιο δημοφιλή βίντεο του ελληνικού Youtube για το 2018, μπουκώσαμε ελπίδα για το μέλλον

Μάρκο Σεφερλή, Κύπριοι youtubers, Σίσσυ Χρηστίδου, απ’όλα έχει ο μπαξές


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2018

Η προφητεία είχε γίνει λίγους μήνες πριν, όταν το τελευταίο πόνημα του Μάρκου Σεφερλή βρέθηκε στην κορυφή των trending του ελληνικού Youtube. Από τότε είχαμε καταλάβει τι είδους μεράκι δέρνει τη χώρα μας, αλλά καθώς κλείνει η χρονιά μπορούμε να κάνουμε έναν ακόμη πιο συνολικό απολογισμό.

Τώρα λοιπόν έχουμε στη διάθεση μας την κατάταξη με τα πιο δημοφιλή video του ελληνικού Youtube για το 2018, οπότε μπορούμε να βγάλουμε και ευρύτερα συμπεράσματα για το μέλλον της χώρας. Σε περίπτωση που έχετε την απορία, εννοείται πως η λίστα περιλαμβάνει Μάρκο Σεφερλή.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Manos – Άντε Γεια (Official Video Clip)

Πιστεύατε ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που ο ήρωας των 15χρονων είναι ξέρωγω o Justin Bieber; Nope, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

“Άλλος για Survivor” – (Μάρκος Σεφερλής – Δελφινάριο 2017)

Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του σύγχρονου Δία της ελληνικής κωμω-δίας (αχακαλόε). Αν και τελευταία, με βάση τα αστεία που λέει νομίζουμε ότι του έκλεψε την ψυχή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Lacta – Η γεύση της αγάπης – Η ταινία (The Taste of Love)

To 1950: «Το 2018 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα

Το 2018: Ε βασικά έχουμε ταινίες με σοκολάτα στο Youtube.

Οι πιο τελειωμένες κατηγορίες μεθυσμένων!

Αν μη τι άλλο ένα στο τοπ 10 του ελληνικού Youtube βρίσκεται κι ένα βίντεο που περιέχει τη φράση «φρουίτ παντς».

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! (Βίντεο Αντιδράσεις #12)

Η αμήχανη στιγμή που το «Κύπριος youtuber» δεν είναι κάποιου είδους αστείο.

ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ!! (Fortnite: Battle Royale #2)

H ακόμη πιο αμήχανη στιγμή που ο ίδιος Κύπριος youtuber πιάνει back to back θέσεις στη λίστα και μάλιστα από διαφορετικά brands.

Ο πιο χαλαρός μαθητής του 2018 | Luben TV

Αυτό είναι ένα βίντεο που σας έφεραν κάτι άπλυτοι που πληρώνονται από το Τζορτζ Σόρος για να κάνουν την Ελλάδα μας μουσουλμανική, μη δίνετε σημασία.

 Δώσε ένα μήνυμα στον ΠΡΩΗΝ σου!

Εδώ αντίστοιχα, τουλάχιστον ακούγεται η φράση «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ».

Τα λάθη που κάνουν τα κορίτσια | Sissy Christidou

Καμία λίστα σε αυτό το σύμπαν δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν περιέχει Σίσσυ Χρηστίδου.

GREECE GETS ON MY NERVES

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται σε κάποιο σημείο ένας τύπος που λέει περίπου ότι «όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι λαδώνονται», μάλλον ο Τζήμερος είναι καμεραμάν.

Όχι και το ίδιο το Youtube είναι στα καλύτερα του δηλαδή. Ο κολοσσός του streaming κυκλοφόρησε ένα επετειακό video για το 2018 με τον τίτλο YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind, τα αποτελέσματα είναι όμως μάλλον αντίθετα από αυτά που περίμενε.

Αντί να αποθεώσουν την εμφάνιση όλων των star youtubers σε ένα video, οι χρήστες γκρινιάζουν ότι οι αγαπημένοι τους αστέρες λείπουν από το Youtube: Τέτοιοι είναι ο PewDiePie, που έχει και το ρεκόρ στους subscribers, ο Shane Dawson και ο Logan Paul. Κατά συνέπεια το μαύρισαν μέχρι θανάτου, χαρίζοντας του τα περισσότερα dislike από την εποχή του Baby του προαναφερθέντα Justin Bieber, το οποίο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την αξιοσημείωτη προίκα των 9800000 (9.8 εκατομμυρίων) dislike

Συμβαίνουν αυτά παιδιά, σκεφτείτε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να γκρινιάζει για την έλλειψη Σεφερλή.

Best of internet