Quantcast
THE STREAM

Καταζητούμενος πιάνει χαλαρή κουβέντα με την αστυνομία στο Facebook, αθώωνεται στην καρδιά μας

Ακόμα κι αν ο διάλογος δε λύσει το πρόβλημά του η φάση είναι ήδη επική


THE NEWSROOM · 7 Δεκεμβρίου 2018

Το ότι τα σκηνικά με αστυνομία και social media έχουν μεγάλο potential σουρεαλισμού. Το επιβεβαιώσαμε μάλιστα πρόσφατα, όταν μια ανάρτηση φωτογραφίας υπόπτου από αστυνομικό τμήμα της Αγγλίας κατάφερε να επιφέρει την εμπλοκή του ίδιου του Ross από τα Φιλαράκια.

Αντίστοιχη περίπτωση ήταν και μια πρόσφατη, όταν ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ρίτσλαντ της Πολιτείας της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία ενός 38χρονου άντρα, ζητώντας πληροφορίες.

Wanted Wednesday! Anthony Akers (38) is wanted by the Department of Corrections for Failure to Comply. If you have any information please call 509-628-0333.

Gepostet von Richland WA Police Department am Mittwoch, 28. November 2018

Ο καταζητούμενος Anthony Akers φαίνεται να το πήρε αρκετά ψύχραιμα πάντως, καθώς σχολίασε το ίδιο το post, καθησυχάζοντας τους αστυνομικούς ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ηρεμήστε, Θα παραδοθώ.»

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κρατήσουν χαρακτήρα και να το παίξουν σοβαροί, οπότε απάντησαν αυτό:

 

Μετά από αυτή την ευγενέστατη συζήτηση, ο 38χρονος συνέχισε ατάραχος το τρολάρισμα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «ευχαριστώ, τελειώνω κάτι δουλειές καθώς λογικά να είμαι εκεί για ένα μήνα. Λογικά θα έρθω στις επόμενες 48 ώρες». Κάπου εκεί ένας άσχετος ρώτησε αν ο Anthony εμφανίστηκε και το τμήμα του απάντησε πως όχι, με τον καταζητούμενο να χώνεται για να πει την υπέροχη ατάκα «δε φταις εσύ, εγώ φταίω».

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει θεματάκια με το δεσμό του (ή τα δεσμά του, θα μπορούσε να πει κανείς) και ζήτησε συγγνώμη για την αργοπορία, ενώ υποσχέθηκε επίσης ότι αν δεν καταφέρει να έρθει στο τμήμα για το μεσημεριανό την επόμενη μέρα, θα τους καλέσει για να τον μεταφέρουν. Στο τέλος πρόσθεσε κι ένα «Υ.Γ. είστε πανέμορφοι!», μαζί με emoji, έτσι για τη φάση.

Τελικά, έχοντας ήδη γνωρίσει την αποθέωση στα σχόλια από τους άλλους χρήστες του Facebook, ο ήρωας μας παραδόθηκε, με μια τελευταία σέλφι για αποχαιρετισμό:

Όχι ο ήρωας που αξίζουμε, αλλά ο ήρωας που έχουμε ανάγκη.

 

 

 

Best of internet