Quantcast
THE STREAM

Λογαριασμό για να βάλει ο κόσμος κανένα ψιλό για φρεγάτες ανοίγει ο Καμμένος

«Φιλαράκι, μήπως έχεις 50 λεπτά για να πάρω ένα αντιτορπιλικό;»


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2018

Ούτε ένα στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα της προκοπής δεν μπορεί να έχει η πτωχευμένη χώρα μας, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Τσάρος της Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου, ο υπουργός μας γνωστοποίησε πως μιας και το μπάτζετ δεν επαρκεί για να ψωνίσει το Πολεμικό Ναυτικό μας ό,τι χρειάζεται με σκοπό να γίνουμε τελικά η ιμπεριαλιστική δύναμη της Ανατολικής Μεσογείου που πάντα θέλαμε, είναι πλέον αναγκασμένος να καταφύγει στη μέθοδο του crowdfunding για να χρηματοδοτήσει τα εξοπλιστικά μας προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΠΕΘΑ προανήγγειλε τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού από 1η Ιανουαρίου 2019, όπου όλα τα ελληνόψυχα παιδάκια όλων των ηλικιών θα μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους για να πάρει το ναυτικό μας  καινούργιες φρεγάτες και μια ναυαρχίδα. Όπως τόνισε, καλό είναι οι Έλληνες πολίτες και εφοπλιστές να συνεισφέρουν από το «υστέρημα τους», γιατί είναι γνωστόν πως η γιαγιά σας με την αγροτική σύνταξη και οι τύποι με τα 100 καράβια έχουν εξίσου την τιμή να συνεισφέρουν από λίγο για την άμυνα του περήφανου Έθνους μας.

Όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος:

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της. Σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει. Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες»

Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της. Έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της.»

Να ξέρετε όλοι πως αν δεν βάλουμε από κανένα ευρώ, πολύ πιθανόν στο επόμενο στάδιο να δούμε τον Καμμένο στην πλατεία Βάθης να ρωτάει «Φιλαράκι μήπως έχεις 50 λεπτά, να πάρω ένα αντιτορπιλικό».

(πηγή)

Best of internet