Quantcast
THE STREAM

«Gkletsos»: Το application που φτιάχτηκε για τον Γκλέτσο αξίζει όλα μας τα προσωπικά δεδομένα

Τώρα θα μπορούμε να βλέπουμε Απόστολο Γκλέτσο σε live stream ακόμη και στην τουαλέτα


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2018

Ένα θαρραλέο βήμα προς την ψηφιακή εποχή πραγματοποίησε ο φόβος και τρόμος κάθε μπάρας διοδίων της χώρας, Απόστολος Γκλέτσος. Ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τους ΑΝ.ΕΛ. όχι μόνο διαπίστωσε πως τα κινητά μας δεν έχουν αρκετό Γκλέτσο (το οποίο είναι πάντα αλήθεια εδώ που τα λέμε), αλλά αποφάσισε και να κάνει κάτι γι’αυτό, με το slogan του να είναι το «πάρε τη δύναμη διακυβέρνησης στα χέρια σου».

Αυτό το κάτι μάλιστα είναι ένα application για smartphone, το οποίο έχει την τιμή να φέρει το λιτό αλλά δωρικό όνομα «Gkletsos». Το app βρίσκεται δωρεάν στο Play Store και μας δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνουμε κάθε δράση, κίνηση και άποψη που έχει προσφέρει η «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση», του συνδυασμού του Απόστολου δηλαδή, ενώ μέσω του app θα μπορούμε να βλέπουμε σε real time κάθε ομιλία και εκδήλωση με τον ίδιο το Γκλέτσο, το οποίο είναι προφανώς το όνειρο της ζωής μας.

Δείτε τις εικόνες:

Μέσω του συγκεκριμένου app, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις και τις απόψεις της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης». Να σημειωθεί ότι το GkletsApp σχεδιάστηκε από το ίδιο το αρμόδιο team του εκλογικού συνδυασμού, δείχνοντας μας μια ομολογουμένως απροσδόκητη όψη της σχέσης των ΑΝ.ΕΛ. με την τεχνολογία και έχει την άδεια που προβλέπεται από τη Google για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Όχι ότι δε θα χαρίζαμε όλα μας τα προσωπικά δεδομένα στον Απόστολο δηλαδή, αν μας το ζητούσε.

Best of internet