Quantcast
THE STREAM

Η Πάμελα Άντερσον στηρίζει Βαρουφάκη, γίνεται το πιο τρελό πολιτικό παρεάκι στο σύμπαν

Εκτός από τα Κίτρινα Γιλέκα της Γαλλίας, η Πάμελα στηρίζει και την πρωτοβουλία που τρέχει ο Γιάνης Βαρουφάκης


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2018

Ένα (πολιτικό) παρεάκι πιο τρελό από οποιοδήποτε άλλο ίσως δούμε προσεχώς. Το ένα σκέλος του υποψήφιου crew είναι ο πολύ γνωστός σε μας πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης, το άλλο όμως είναι μια περσόνα που σφράγισε το ιστορικό 90s ντοκιμαντέρ για ναυαγοσώστες που λεγόταν Baywatch.

Τι μπορεί να φέρνει όμως την Πάμελα Άντερσον κοντά στην πιο εμβληματική καράφλα που πέρασε από το Υπουργείο Οικονομικών; Μπορεί να μην το γνωρίζαμε ούτε εμείς ούτε εσείς, αλλά τελευταία η Πάμελα Άντερσον δείχνει μια έντονη στροφή προς την πολιτικοποίηση, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει ήδη μιλήσει υπέρ των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι τα καμμένα αυτοκίνητα, ενάντια στη δομική βία του συστήματος και των ελίτ και κατά της αντιμεταναστευτικής πολιτικής στην Ιταλία, η οποία σύμφωνα με την σταρ οδηγεί σε μια νέα μορφή φασισμού στην Ιταλία.

Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά πρόσφατα tweets της Πάμελα Άντερσον:

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι προοδευτικές αναζητήσεις της Πάμελα Άντερσον την ωθούν να βρει πολιτικό σπίτι. Το hot εδώ είναι ότι αυτή είναι η Προοδευτική Διεθνής που ίδρυσαν πρόσφατα ο Βαρουφάκης μαζί με τον αμερικανό γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, για τον οποίο η ηθοποιός δήλωσε ότι πρόκειται για έναν “σπουδαίο άνδρα με μεγάλη ενέργεια και καλές ιδέες“.

Αυτό ήταν το επίμαχο tweet της Πάμελα:

Πάντως αν κάποια στιγμή δούμε τηλεοπτικό battle Σίας Κοσιώνη με Πάμελα Άντερσον, μετά μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι.

Best of internet