Quantcast
THE STREAM

Τα «Μακεδονικά Γιλέκα» είναι η διασταύρωση των Μακεδονομάχων με μια χαλασμένη μπαγκέτα

Όταν οι Έλληνες Μακεδονομάχοι πάνε να ντυθούν με την τελευταία λέξη της διεθνούς μπαχαλομόδας, το αποτέλεσμα αναμένεται υπέροχο


THE NEWSROOM · 5 Δεκεμβρίου 2018

Είναι γεγονός ότι ζούμε την εποχή των υπερβολικά υπέροχων crossover, αλλά αυτό που ετοιμάζεται στη Βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα. Τα μπάχαλα σε χρώμα μαρκαδόρου υπογράμμισης που έκλεψαν τη παράσταση στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας την εβδομάδα που μας πέρασε δεν πέρασαν απαρατήρητα στον αγανακτισμένο ελληνικό Βορρά, οπότε η κατάληξη ήταν εξαρχής κλειδωμένη από τον ΟΠΑΠ: Οι Μακεδονομάχοι συμπολίτες μας θα έφερναν το γαλλικής πατέντας franchise των Κίτρινων Γιλέκων στην Ελλάδα.

Και εννοείται ότι η πιο μάχιμη εκδοχή τους θα brand-άρει την επερχόμενη διαδήλωση ως Μακεδονικά Γιλέκα. Αυτή τη στιγμή, το franchise είναι μοιρασμένο ανάμεσα σε δύο ατραπούς: Η πρώτη είναι το παρακάτω event, το οποίο φέρει τον κάπως μπανάλ τίτλο «Ελληνικά κίτρινα γιλέκα στη Θεσσαλονίκη», το οποίο δυστυχώς θυμίζει λιγότερο μαχητικό εθνικισμό και περισσότερο κάτι σαν συναυλία tribute μπάντας στα Κίτρινα Ποδήλατα.

Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε τα κοινωνικά μας δικαιώματα

Gepostet von Απόστολος Ναλμπάντης am Montag, 3. Dezember 2018

Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί υπάρχει και η εκδοχή για όλα τα cool μακεδονομαχικά παιδιά. Αυτή υπογράφεται από το μέχρι τα μπούνια ορθόδοξο, πατριωτικό και ρωσοδουλικό Μακεδονικό Κόμμα, του οποίου το όνομα μπορείτε να σημειώσετε γιατί πολύ πιθανόν να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς έχει ήδη στείλει γράμμα στον Τραμπ, σύμφωνα με τους ίδιους. Επίσης γιατί είναι τόσο εθνικιστικά γλυκούληδες που μοιράζονται μαζί μας πατριωτικά Κλασσικά Εικονογραφημένα, τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς;

Όπως βλέπετε, το brand τους (το οποίο εννοείται πως περιέχει και μικρό Μεγαλέξανδρο) είναι έτοιμο να σπάσει τα πατριωτικά ταμεία:

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ! Η #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ! ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ…

Gepostet von ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ am Dienstag, 4. Dezember 2018

Η facebook-ική αυτή δήλωση αυτή συνοδεύτηκε φυσικά από τα σχόλια που της αξίζουν:

Ελπίζουμε πάντα ότι σε αντίθεση με τη Γαλλία, το show εδώ θα κρατήσει επί Μακρόν.

 

Best of internet