Quantcast
THE STREAM

Δυάρι με των 400 αν καθαρίζεις και το Airbnb δίπλα νοικιάζουν γαλαντόμοι άρχοντες στα Χανιά

Απαγορεύονται τα παιδιά και τα σκυλιά επίσης, επειδή ξέρουμε ότι ενδιαφερθήκατε


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2018

Όχι απλά «αθάνατη ελληνική φιλοξενία», αλλά και «αθάνατη ελληνική επιχειρηματικότητα» αναφωνήσαμε στην περίπτωση αυτής της αγγελίας για σπίτι στα Χανιά. Κάποιοι ιδιοκτήτες, αντιλαμβανόμενοι σαφώς τη δυσκολία του να βρει ο κόσμος σπίτι να νοικιάσει την εποχή της έντονης ανάκαμψης του τουρισμού και της παντοδυναμίας του Airbnb βρήκαν τον τρόπο να τα συνδυάσουν όλα μαζί, προκειμένου να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Έτσι, έδωσαν σαν γαλαντόμοι άρχοντες τη δυνατότητα σε κάποιον να νοικιάσει το δυάρι στους στα εξωτικά Παχιανά Χανιών, στην φιλική τιμή των 400 ευρώ, αρκεί να συνεργαστεί μαζί τους στην διεκπεραίωση της υπηρεσίας Airbnb για το διπλανό σπίτι, το οποίο δίνουν για τους τουρίστες. Ένα ζεύγος μπορεί να νοικιάσει το δυάρι, εφόσον η κυρία (ορίζεται αυτό) εκ των δύο θα σκουπίζει, σφουγγαρίζει και θα αλλάζει και τα σεντόνια και τις πετσέτες στο Rbnb [sic] με το οποίο θα είναι γείτονες.

Το ιδανικό deal, το να μπορείς να νοικιάσεις ένα δυάρι στα όμορφα Παχιανά με τον όρο του να γίνεις καθαρίστρια και για τους τουρίστες στο δίπλα σπίτι (επί πληρωμή, μη νομίζετε ότι είναι τίποτα τσιγκούνηδες), συμπληρώνεται με τις απλές ρήτρες πως δεν γίνεται να έχεις παιδιά και κατοικίδια, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πηγή εξόδων. Η εξαιρετικά πρωτότυπη αυτή αγγελία δημοσιεύτηκε σε κρητικό γκρουπ αγγελιών, σύμφωνα με το τοπικό μέσο Zarpanews.

Αυτή ήταν η αρχική αγγελία:

Είναι κρίμα που δεν είναι γνωστή η ταυτότητα των ιδιοκτητών, με τέτοιο επιχειρηματικό ένστικτο άνετα δίνουν ομιλία σε TEDx.

Best of internet