Quantcast
THE STREAM

Απολύθηκε από το Open η Νανά Παλαιτσάκη, γιατί ο Μένιος δεν ήταν αρκετός

Τα καλύτερα παιδιά της τρώει η ελληνική τηλεόραση


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2018

Ένα δεύτερο σκληρό πλήγμα δέχτηκε πρόσφατα η ελληνική δημοσιογραφία μετά την αναγγελία για το κλείσιμο του ΑΡΤ TV. Η νέα καταστροφή μετά την επερχόμενη απώλεια του σταθμού του γέροντα της λαϊκής ακροδεξιάς είναι το ότι η Νανά Παλαιτσάκη έμεινε χωρίς κανάλι, καθώς η διεύθυνση του OPEN TV της ανακοίνωσε την απόλυσή της λίγες βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Καλά ακούσατε: Το OPEN TV μετά το θράσος του να αφήσει μόνο του σαν καλαμιά στον κάμπο τον Μένιο Φουρθιώτη, αποφάσισε να απολύσει κι άλλους, όπως ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Νανά Παλαιτσάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος δεν άφησε το ζήτημα ασχολίαστο, καθώς έκανε μια σχετική δημοσίευση από το λογαριασμό της στο Instagram, όπου έλεγε τα εξής:

«Στον δρόμο για το σπίτι σταματώ στο κόκκινο και σκέφτομαι ότι στα 30 χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, πήρα την πρώτη μου απόλυση από το Open Beyond. Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα.»

Είναι μεγάλο κρίμα καθώς τώρα δε θα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να βλέπουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως η σύζυγος του θρύλου των Pink Floyd David Gilmour, Φράνκα Ράιτ που βλέπει μαζί του την κηδεία του Παντελή Παντελίδη σε live stream, η οποία όμως δεν ήταν γυναίκα του Gilmour και όπως καταλαβαίνετε δεν βλέπει μαζί του τίποτα κι επίσης βασικά ήταν κάποτε γυναίκα του Rick Wright ο οποίος όμως έχει πεθάνει:

Ή αυτός ο πίδακας πατριωτισμού που περνάει κι από τη Μάχη του Μαραθώνα και το οθωμανικό απαρτχάιντ:

Ή αυτό το ρεπορτάζ για τα χριστουγεννιάτικα έθιμα του LΑ:

Θα τη βρει την άκρη της η Νανά, δε χάνονται από τη δημόσια σφαίρα τέτοιοι άνθρωποι.

Best of internet