Quantcast
THE STREAM

Ο επίχρυσος Παρθενώνας του Ριχάρδου στη Σαρωνίδα αξίζει μια θέση στα 7 Θαύματα του κόσμου

Λίγο ζιγκουράτ, λίγο αυθαίρετο, λίγο βίλα από το Νάρκος και με αρχιτέκτονα τον Πατούλη


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2018

Ένα πραγματικό θαύμα του κόσμου αποκάλυψε η πτώση του βασιλιά του χρυσού της χώρας, Δημήτρη-Ριχάρδου Μυλωνά. Ο 51χρονος μεγαλοϊδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίων και κεντρικό πρόσωπο σε ένα κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού φαίνεται πως είχε ξεκινήσει να κατασκευάζει στη Σαρωνίδα μια βίλα πραγματικά αντάξια της προσωπικότητάς του και της αισθητικής του και την οποία έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τώρα, έστω και μισοτελειωμένη.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στα υπόγεια του υπό κατασκευή ζιγκουράτ, το οποίο βρίσκεται σε ένα αντίστοιχα τεράστιο οικόπεδο, είναι που βρέθηκαν οι μεγάλες ποσότητες χρυσού. Σε ότι αφορά την αισθητική του λαθρεμπορικού installation των νοτίων προαστίων, η αρχιτεκτονική του θυμίζει κάτι μεταξύ Παρθενώνα, Λευκού Οίκου και κάποιας έπαυλης του Πάμπλο Εσκομπάρ από το Narcos. Επίσης, επειδή φυσικά τα έθιμα πρέπει να τηρούνται, μέσα υπάρχει και μια πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

Κι επειδή προφανώς νομίζατε ότι αυτό ήταν όλο, πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως ο γίγαντας Ριχάρδος είχε βάλει και χρυσή εξώπορτα στο σπίτι του. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν από το κράτος για να καταλάβει τη θέση που δικαιούται ανάμεσα στα θαύματα του κόσμου.

Best of internet