Quantcast
THE STREAM

Επιστολή με ψόφους στο ΕΣΡ για την καμπάνα στο ΑΡΤ έστειλε άγνωστος πιστός του Καρατζαφέρη

Θάνατο σε τουλάχιστον πέντε πληθυσμιακές ομάδες υπόσχεται στην επιστολή του ο άγνωστος συντάκτης


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2018

Κάπως υπερβολικά quickly φαίνεται πως escalated το θέμα της καμπάνας που έφαγε το κανάλι ΑΡΤ  από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Σε περίπτωση που έχει ξεχάσει κανείς αυτό το έπος δημοσιογραφίας και πολιτισμού, το ΑΡΤ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150.000 ευρώ επειδή είχε διενεργήσει την παρακάτω ψύχραιμη τηλεοπτική δημοσκόπηση:

Να σημειωθεί εδώ ότι μετά από την ανάλογη διαδικασία, το ΕΣΡ αποφάσισε με ψήφους 5 – 2 πως υπάρχει ζήτημα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενούς διάκρισης λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίησης των γεγονότων και έριξε τελικά το πρόστιμο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα 2 μέλη που μειοψήφησαν είχαν προτείνει ακόμα μεγαλύτερη καμπάνα, ύψους 200.00 ευρώ. Επίσης το ΕΣΡ αποφάσισε ότι θα υπάρξει και ηθική ποινή σε βάρος του ΑΡΤ με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης με κάρτα.

Το πρόστιμο μάλλον τάραξε υπερβολικά κάποιον ανώνυμο οπαδό των Αϊβαλιώτη και Καρατζαφέρη, ο οποίος αποφάσισε να στείλει FAX με την ακόμη πιο ψύχραιμη γνώμη του στο ΕΣΡ μέσω FAX. Αυτή είναι η επιστολή που έλαβαν, η οποία μεταξύ άλλων περιέχει την αξιομνημόνευτη φράση «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ»:

Ο συντάκτης της επιστολής πάντως πρέπει να βρεθεί γρήγορα με κάθε τρόπο, καθώς όχι τίποτε άλλο, αλλά πρέπει να έχει ανεβάσει μεγαλύτερη πίεση από χύτρα ταχύτητας.

Best of internet