Quantcast
THE STREAM

Μακεδονομάχος παθαίνει Mega, βλέπει όραμα με ντου αναρχικών σε livestream

Τις καλύτερες στιγμές του Μεγάλου Καναλιού θύμισε η προσπάθεια ερασιτέχνη ρεπόρτερ να δημιουργήσει επίθεση αναρχικών


THE NEWSROOM · 29 Νοεμβρίου 2018

Μία στιγμή βγαλμένη από τις καλύτερες στιγμές του Mega προέκυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης των μαθητών για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του live streaming ενός μακεδονομάχου ερασιτέχνη reporter. Ο υπερβολικά ενθουσιώδης άντρας όχι μόνο είδε ένα όραμα με επίθεση αναρχικών, αλλά προσπάθησε να το δικαιολογήσει σαν απαραίτητο στοιχείο του σύγχρονου πολέμου πληροφοριών, σαν κάποιος ιντερνετικός Σουν Τζου από το Κιλκίς.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή: Σε κάποιο χρονικό σημείο της διαδήλωσης, 30-50 άτομα, τα οποία ήταν μέλη της πορείας, έφεραν ξύλα και καδρόνια και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, προσπάθησαν να επιτεθούν σε κάποιους αναρχικούς που υποτίθεται πως εντόπισαν κάπου κοντά σε κτήριο που τελεί υπό κατάληψη (δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εθνικιστικό συλλαλητήριο). Τελικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ οι άγνωστοι απάντησαν με πέτρες και μπουκάλια, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Κάπου εκεί κάνει την εμφάνισή του ο επίδοξος ρεπόρτερ – admin της σελίδας Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, ο οποίος έκανε live streaming με το λογαριασμό . Προσπαθώντας να δημιουργήσει κάποιο επεισόδιο με αναρχικούς από το πουθενά για να εμπλουτίσει λίγο το κάπως βαρετό live streaming του, αρχίζει να ουρλιάζει ότι «χτυπούν αναρχικοί τα παιδιά», ότι πέφτουν από παντού μπουκάλια και χημικά, φωνάζει στα παιδιά να φύγουν και άλλα τέτοια.

Το πράγμα στραβώνει όμως όταν μια κοντινή του γυναίκα αποφασίζει να τον διορθώσει την ώρα του live, λέγοντας του ότι δεν είναι αναρχικοί (οι οποίοι δεν έχουν καμιά ανάμειξη με το επεισόδιο), αλλά «δικοί μας είναι ρε τι λες». Εκεί ο μεγάλος μύστης της δημοσιογραφίας αποφασίζει να θεωρητικοποιήσει τη μαλακία του λέγοντας ότι βασικά το ξέρει ότι λέει ψέματα, αλλά το κάνει επειδή έτσι παίζεται ο πόλεμος της πληροφορίας.

Όπως το λέει ακριβώς ο άγνωστος άντρας που ήθελε να γίνει Mega στη θέση του Mega:

«Το ξέρω το ξέρω… Ο πόλεμος δεν παίζεται (…) όπως τον παίζουν και αυτοί τον πόλεμο. Έτσι;».

Δείτε το βίντεο, στο οποίο προσφέρουμε και ένα σηματάκι Mega για δώρο, ώστε να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα:

Το σημείο αυτό είναι απόσπασμα από το μεγαλύτερο βίντεο που χάρισε στην ανθρωπότητα σε live stream ο φίλος μας:

Να πούμε εδώ ότι το τελικό πόνημα μας θύμισε επίσης το επικό βίντεο του ANT1 με τα παρκούρ των ιπτάμενων αναρχικών από το 2014:

Ο κόσμος έχει μάθει από τους καλύτερους δασκάλους είναι η αλήθεια.

 

 

 

Best of internet