Quantcast
THE STREAM

Καθαρός στις τοξικολογικές βγήκε ο Ζακ Κωστόπουλος, αν πέθανε όντως εξετάζει τώρα η ΕΛΑΣ

Η επίσημη εκδοχή του λιντσαρίσματος στο κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος είναι πλέον αγνώριστη


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2018

Επειγόντως νέα εκδοχή του πολύκροτου περιστατικού λιντσαρίσματος στο κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος θα πρέπει να βρει η ΕΛ.ΑΣ. και μια συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ, καθώς άλλος ένας από τους πυλώνες πάνω στους οποίους είχε στηθεί η παραπληροφόρηση ως τώρα, μόλις κατέρρευσε. Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Ζακ Κωστόπουλου που αποκαλύπτει η Popaganda, ο «ληστής πρεζάκι» που ήδη φαίνεται πως δεν ήταν ληστής, δεν ήταν ούτε και πρεζάκι, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι βγήκε αρνητικός σε όλες τις ουσίες.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των τοξικολογικών εξετάσεων:

Με λίγα λόγια, η υπόθεση που βήμα το βήμα ξεφεύγει από την αρχική της διάσταση, αυτή του εξαγριωμένου από ουσίες μαχαιροβγάλτη ληστή κοσμηματοπωλείου δηλαδή, σιγά σιγά μετακινείται προς την εκδοχή που πολλοί κατήγγειλαν από την αρχή: Ότι ο κοσμηματοπώλης και ο συνεργός του λίντσαραν με τη συνδρομή πρακτικά των αστυνομικών έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο που ζητούσε βοήθεια.

Επίσης, φαίνεται πως η αρχική εκδοχή της Αστυνομίας, όπως αυτή που αναφέρθηκε πχ μέσω πηγών στο Βήμα στις 2 Οκτώβρη δε στηριζόταν πραγματικά πουθενά. Όπως αναφερόταν στο σχετικό άρθρο:

«Ο 32χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είχε προχωρήσει το τελευταίο διήμερο σε εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχε παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω χρήσης κοκτέιλ ουσιών και η κατάστασή του επιδεινώθηκε την μοιραία ημέρα.»

Έχουν ήδη περάσει δύο μήνες και όχι μόνο μιλάμε για σχεδόν τελείως διαφορετική υπόθεση από αυτή που αναφέρθηκε στην αρχή, αλλά μάλλον έχουμε και να δούμε πολλά ακόμη.

Best of internet