Quantcast
THE STREAM

Παπάς καταλαμβάνεται από το δαίμονα της ρακής, οδηγεί ανάποδα, δαγκώνει αστυνομικούς

Μάχιμος εξορκιστής θα χρειαστεί για να βοηθήσει στην περίπτωση του μερακλή ιερέα


THE NEWSROOM · 12 Νοεμβρίου 2018

Έμπειρος εξορκιστής μάλλον θα χρειαστεί να μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να διερευνηθεί ένα περιστατικό με πιθανή δαιμονική εμπλοκή. Στο περιστατικό, το οποίο συνέβη χτες το βράδυ, ένας ιερέας όχι απλά επιτέθηκε, αλλά δάγκωσε κιόλας αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Το στόρι ξεκίνησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζουν έναν οδηγό που πήγαινε χαλαρός ανάποδα στην στην οδό 1821 με το αυτοκίνητό του. Όταν τον σταμάτησαν, ο άνδρας, παρότι αποκαλύφθηκε ότι είναι ιερέας, αρνήθηκε κατηγορηματικά να δεχτεί να τον υποβάλλουν σε αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να πρέπει να μπουζουριάσουν τον μερακλή παπά ως το Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ζητήθηκε από την κόρη του να έρθει να τον μαζέψει.

Κάπου εκεί στράβωσε το πράγμα όμως, καθώς όπως όλα δείχνουν ο παπάς δεν δέχτηκε να κόψουν κλήση σε έναν άνθρωπο του Θεού κάποιοι αντίχριστοι, οπότε υπέκυψε στα κελεύσματα του κακού και  πήρε την απόφαση να αμυνθεί με νύχια και (κυριολεκτικά) με δόντια. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο δαιμονισμένος ιερέας πρόλαβε να χαστουκίσει έναν αστυνομικό και να δαγκώσει άλλον έναν μέχρι να τον σταματήσουν, αν και ευτυχώς δεν τους μετέδωσε κάποιον ιό όπως της λύσσας, ή ίσως κάτι ακόμη χειρότερο.

Τελικά ο παπάς αναμένεται σήμερα στο Αυτόφωρο, όπου θα δικαστεί για εξύβριση και σωματική βλάβη. Είναι άγνωστο βέβαια το κατά πόσο η ανθρώπινη δικαιοσύνη μπορεί να πράξει το έργο της σε μια τέτοια περίσταση.

Ίσως χρειάζεται κάποιος ιερέας έμπειρος στη μάχη με τον δαίμονα της ρακής.

(πηγή)

Best of internet