Quantcast
THE STREAM

Ο Ψινάκης διακόπτει το Μαραθώνιο για να περάσει με το αμάξι, κάνει αυτό που σκέφτονταν όλοι

Τόσες κορδέλες για εγκαίνια έχει κόψει, έκοψε κι άλλη μία


THE NEWSROOM · 12 Νοεμβρίου 2018

Τρομερή κίνηση είχαν οι δρόμοι λόγω του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου χτες Κυριακή 11 Νοεμβρίου και χιλιάδες οδηγοί που κόλλησαν στο μποτιλιάρισμα σίγουρα σκέφτηκαν ότι στα μέζεά τους ο κλασσικός αθλητισμός. Όμως ένας μόνο Έλληνας, και μάλιστα ο πιο ταιριαστός για το συγκεκριμένη έργο, ήταν αυτός που πήγε να το κάνει πράξη.

Μιλάμε φυσικά για τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αγνοώντας από καρδιάς το αγώνισμα, την παράδοση, το Σπύρο Λούη και τα πάντα φαίνεται να σταμάτησε τον αγώνα για να διασχίσει το δρόμο με το αμάξι του. Το περιστατικό συνέβη στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Σπύρος Μητριτσάκης, ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas και επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας διασωστών που είχε αναλάβει εθελοντικά την ασφάλεια των αθλητών και του αγώνα στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι το οποίο κάνει εδώ και χρόνια.

Το show φαίνεται πως έγινε στις 09:50 το πρωί, με τον αγώνα να έχει ξεκινήσει. Όχι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ταράξει το ζεν του Τσάρου του Μαραθώνα, ο οποίος διέταξε τους αθλητές να σταματήσουν να τρέχουν, πέρασε την απαγορευτική κορδέλα μαζί με τη συνοδεία του (γιατί ένας Τσάρος δε μπορεί να οδηγεί μόνος του) και έφυγε χαλαρός για Αθήνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως σχολίασε για το θέμα ο εκνευρισμένος κύριος Μητριτσάκης:

«Το ειδαμε κι αυτό:
Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλωντας τους δρομείς!
Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή,ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη (φωτό).Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές,και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει.Βγηκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστο κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δημαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.
-Χωρίς καμμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη,χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές,οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες,χωρίς καμμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκει.
-Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη,μακρυά από τις αξίες,την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού,που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιανες και οι Πανιες στις σκουπίδοεκπομπές τους.
Μέσα από τη μαύρη λίμο,με το τσιγάρο,με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζιδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζη ή στην Ψαρου και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση.Μια τραγική,κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.
-Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθενικος Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γινει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα,εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό.
Είναι ενδεικτικό οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.
-Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος,ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα,με άπειρες ώρες προπόνησης,κόπου,κόστους,
ως γυμναστής,ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος.»

Το ειδαμε κι αυτό:Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του…

Gepostet von Spiros Mitritsakis am Sonntag, 11. November 2018

Καταλαβαίνετε τώρα ότι ένας Ψινάκης δε μπορεί να περιμένει και 55000 κόσμο να περάσει, έχουμε και δουλειές.

(πηγή)

Best of internet