Quantcast
THE STREAM

Άκυρο έφαγε από το Open TV o Μένιος, χωρίς Φουρθιώτη θα βγάλουμε το χειμώνα

Οι άτιμοι δικαστές δικαίωσαν το κανάλι που προσπαθούσε να τον ξεφορτωθεί


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2018

Γρουσουζιά ήταν τελικά για τον Μένιο (από το Μένανδρος, ω ναι) Φουρθιώτη το τρέιλερ – αντιγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Παρότι ο γνωστός πρύτανης της δημοσιογραφίας ήταν στις τελικές προετοιμασίες ώστε να λάμψει για άλλη μια σεζόν στις οθόνες μας, θα αναγκαστούμε δυστυχώς να ζήσουμε χωρίς αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, το Open TV (πρώην Epsilon) το οποίο είχε κανονισμένη με τον Μένιο τη συνέχιση της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» κέρδισε τη σχετική δικαστική διαμάχη που έτρεχε παράλληλα, καθώς ο παρουσιαστής είχε πάει δικαστήριο για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει επιτόπου η συνεργασία τους και ο κ. Φουρθιώτης να βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς τηλεοπτική στέγη, προς μεγάλη δυστυχία όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Να σημειωθεί εδώ ότι τα στελέχη του καναλιού εδώ και καιρό πριόνιζαν την καρέκλα του σπουδαίου δημοσιογράφου. Αυτή ήταν η δωρική ανακοίνωση του Open TV, στην οποία μάλιστα αναφέρεται σαν Μαίανδρος. Μήπως ξέρουν στο κανάλι κάτι που δεν ξέρουμε:

«Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κύριο Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.»

Να θυμίσουμε ότι ο άνθρωπος που είχαν το θράσος να ξαποστείλουν είναι ο υπερήφανος πρωταγωνιστής αυτού εδώ του λουτρού κουλτούρας που είχαμε την χαρά να βιώσουμε:

Τουλάχιστον έχουμε να ελπίζουμε ότι από το καλοκαίρι θα τον καμαρώσουμε δημοτικό σύμβουλο στην Αθήνα.

(πηγή)

Best of internet