Quantcast
THE STREAM

Να αλλάξει νομικά την ηλικία του για να σκοράρει στο Tinder ζητά 69χρονος Ολλανδός εντερπρενέρ

Ο σχεδόν 70ρης γκουρού θετικότητας έχει ένα σίγουρα πολύ μοναδικό πρόβλημα


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2018

Ένα αρκετά ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας 69χρονος Ολλανδός επιχειρηματίας – γκουρού θετικότητας. Το θέμα του Emile Ratelband όμως, το οποίο δε μπορεί να λύσει με τις λοιπές γνώσεις του, είναι πως η ηλικία του είναι πολύ μεγάλη για μια σειρά από πράγματα, όπως να δουλεύει πολλές ώρες και να τσατάρει στο Tinder.

Προσπαθώντας να λύσει αυτό το φοβερό πρόβλημα, ο 69χρονος προσπαθεί να αλλάξει νομικά την ηλικία του για να φαίνεται 20 χρόνια μικρότερος. Το επιχείρημά του είναι πως μπορεί κι αυτός να επιλέξει την ηλικία του όπως ο κόσμος επιλέγει πλέον το φύλο του και ότι έχει σώμα και υγεία σαρανταπεντάρη, καθώς όπως δηλώνει «Η βιολογική μου ηλικία είναι περίπου 45 ετών». Με βάση αυτές τις αρχές, έκανε προσφυγή στο δικαστήριο του Άρνεμ, μήπως και κατοχυρώσει νομικά τη νεότητά του.

Μάλιστα, για να αυξήσει τα ατού του υπογράμμισε επίσημα στο δικαστή πως δεν επιθυμεί να πάρει σύνταξη, έτσι ώστε να μην υπάρχει καν θέμα από την αλλαγή ηλικίας. Να σημειωθεί πως το Tinder φαίνεται να είναι σοβαρό κομμάτι του προβλήματος, καθώς η ηλικία του εκεί λειτουργεί σαν Autan:

«Όταν μπαίνω στο Tinder γράφει ότι είμαι 69 ετών δεν παίρνω καμία απάντηση. Αισθάνομαι περιορισμένος. Αν είμαι 49 ετών, τότε μπορώ να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι, να οδηγώ ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Μπορώ να αναλάβω περισσότερη δουλειά.»

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες βδομάδες. Να σημειωθεί πως είναι το πρώτο τέτοιο αίτημα στα χρονικά, οπότε η όποια κατάληξη του θα δημιουργήσει σημαντικό προηγούμενο.

Στα καθ’ημάς, θα αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

(πηγή)

Best of internet