Quantcast
THE STREAM

Γνωστή ινφλουένσερ μιλά για τις πίκρες του επαγγέλματος, μας κάνει να νιώσουμε αμέσως καλύτερα

Η ντουλάπα δε χωράει τα ρούχα, τα σπίτια είναι χαμηλά, οι χειμώνες ατέλειωτοι


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2018

«Εκεί μας καταντήσαν οι αλήτες» σκεφτήκαμε αυτόματα βλέποντας τις τελευταίες δηλώσεις της influencer/τραγουδίστριας/παρουσιάστριας/μοντέλου/ γενικών καθηκόντων ιντερνετικής περσόνας που λέγεται Ζοζεφίν Βέντελ. Η δύστυχη ελληνική κοινωνία έχει νιώσει στο πετσί της την υποτίμηση της αξίας όλων των επαγγελμάτων της, με την τιμημένη δουλειά του ινφλουένσερ όμως ελάχιστοι είχαν ασχοληθεί.

Κι επειδή το έργο να πέσει λίγο φως και σε αυτό το τούνελ δεν το λες και εύκολο, η ελληνολιβανογερμανίδα σταρ του Instagram ανέλαβε δράση. Η Ζοζεφίν έριξε άκυρο στους μύθους για τις τεράστιες αμοιβές των ινφλουένσερ που ακούγονται, ενώ ξεκαθάρισε επίσης πως τις τεράστιες ποσότητες ρουχισμού που βρίσκονται στα σπίτια τους δεν τα αγοράζουν οι επαγγελματίες του χώρου, αλλά τους τα παραχωρούν οι εταιρείες.

Για να τονίσει και μια δυσάρεστη συνέπεια μάλιστα αυτών των περισσευούμενων ρούχων, η Ζοζεφίν σχολίασε πως έχουν φτάσει σε σημείο να τα χαρίζουν γιατί δεν χωράνε στη ντουλάπα της, καθώς η ίδια είναι όπως δήλωσε «ένα απλό κορίτσι είμαι που νοικιάζω σπίτι 100 τετραγωνικά» και δεν έχει τη ντουλάπα στα πρότυπα μιας βασίλισσας της Γαλλίας ας πούμε, η οποία θα της επέτρεπε να τα αποθηκεύσει. Για την ακρίβεια, σκέφτηκε να οργανώσει ένα πρόχειρο bazaar για να τα δώσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ζοζεφίν:

«Μας παρεξηγούν όλες τις influencers γιατί όλοι νομίζουν ότι τα έχουμε πληρώσει και δεν τα πληρώνουμε, μας τα δίνουν οι εταιρείες. Κάποια τα δίνουμε πίσω, κάποια τα κρατάμε, είναι μέσα στα deal που κλείνουμε. Δεν θες να δεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου. Δεν χωράμε.

Εμένα η ντουλάπα μου, επειδή νοικιάζω κιόλας, ένα απλό κορίτσι είμαι που νοικιάζω σπίτι 100 τετραγωνικά, δεν έχω τεράστια ντουλάπα. Μένω με τη μαμά μου και τον αδερφό μου. Η δουλειά που κάνω απαιτεί να έχω συνέχεια άλλα ρούχα, οπότε δεν χωράω. Σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα bazaar να τα δώσουμε κι έτσι να μη μας μένουν και στο σπίτι και να πηγαίνουν κι αλλού τα ρούχα.»

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε πως η αγαπητή Ζοζεφίν έχει μεταξύ άλλων υπερασπιστεί και την ακεραιότητα της ελληνικής επικράτειας στο Instagram από Τούρκους χάκερς:

 

Best of internet