Quantcast
THE STREAM

Με το πνεύμα μητροπολίτη που πέθανε πέρσι μίλησαν τα μέντιουμ της ΕΡΤ

Ο αξιωματούχος της Εκκλησίας που απεβίωσε πριν ένα χρόνο επέστρεψε για λίγο κοντά μας χάρη στις προσπάθειες της ΕΡΤ


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2018

Το ότι η δημόσια τηλεόραση έχει απεριόριστες δυνατότητες το γνωρίζαμε πολύ καλά, η αλήθεια είναι όμως ότι το χτεσινό της επίτευγμα πραγματικά μας εντυπωσίασε. Η ΕΡΤ κατάφερε όχι μόνο να μιλήσει με το υπερπέραν αλλά και να φέρει και την υποτιμημένη πρακτική των medium από την αφάνεια στο προσκήνιο με ένα μόνο χτύπημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Φιλίππων Προκόπιος πέθανε τον Ιούλιο του 2017, όμως με τις κατάλληλες πνευματιστικές τεχνικές (κοινώς, έβαλαν την εικόνα του και το όνομά του στη λεζάντα), το πνεύμα του επέστρεψε στον κόσμο των ζωντανών για να μιλήσει με την ΕΡΤ. Το θαύμα αυτό έγινε όταν η παρουσιάστρια του δελτίου ανακοίνωσε πως θα παίξει ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανου, στο βίντεο όμως εμφανίστηκε η μορφή  και το όνομα του Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος αποδήμησε κυριολεκτικά εις Κύριον ένα χρόνο πριν.

Δείτε το βίντεο:

Δυστυχώς το συντηρητικό ελληνικό κοινό δεν είναι ακόμη έτοιμο για τέτοια βήματα, οπότε η ΕΡΤ αναγκάστηκε να κουκουλώσει το τολμηρό βήμα προς την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο. Λίγη ώρα μετά, το breakthrough είχε κρυφτεί:

Μπορεί κανείς πλέον με υπερηφάνεια να πει ότι η ΕΡΤ ανασταίνει και πεθαμένους.

Best of internet