Quantcast
THE STREAM

Θα μελαγχολήσει η Καίτη Γαρμπή, την τρέχουν στα δικαστήρια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Δε φαίνεται να σταματούν τα μπλεξίματα της Καίτης Γαρμπή με την εφορία


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2018

Σε εκτός νόμου σκηνικά φαίνεται πως έχει μπλέξει η Καίτη Γαρμπή, η οποία αυτή τη φορά είναι κατηγορούμενη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η Καίτη της καρδιάς μας θα καθόταν στο σκαμνί του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας χτες  Τρίτη 6/11 για να σταθεί απέναντι στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση, το μεγάλο battle με το νόμο όμως τελικά αναβλήθηκε, όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του Έθνους.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο στην πολυετή μάχη της Καίτης Γαρμπή με την εφορία, ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας τη δικαίωσε και της διέγραψε ένα πρόστιμο 900.00 ευρώ που την είχαν φορτώσει. Η απόφαση αυτή είναι στο ίδιο πνεύμα με μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο κατέληξε το 2017 ότι η δυνατότητα που έχει το Δημόσιο να ερευνά περιπτώσεις φοροδιαφυγής που δεν ανήκουν στην τελευταία πενταετία είναι αντισυνταγματική.

Όπως και να’χει, η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, όταν ο συνήγορος επικαλέστηκε λόγους ουσίας. Αυτοί είναι ότι αφενός το ποσό που καταλογίζεται έχει σχεδόν μηδενιστεί και αφετέρου γιατί αναμένεται και η απόφαση δευτεροβάθμιου δικαστηρίου σχετικά με τα χρέη στο Δημόσιο, οπότε έχει περισσότερο νόημα να εκδικαστεί το θέμα της νομιμοποίησης εσόδων αφού παρθούν οι αποφάσεις αυτές.
Στο φινάλε, η εισαγγελέας της έδρας δήλωσε πως θα πρέπει να απέχει για προσωπικούς λόγους, οπότε το ζήτημα θα πρέπει να αναλάβει άλλος εισαγγελέας. Για να μη χρειαστεί να υπάρξει λοιπόν η καθυστέρηση αυτή, η έδρα ρώτησε τον δικηγόρο αν υπάρχει άλλος λόγος για αναβολή, οπότε ο δεύτερος πρόσθεσε και το ότι η Καίτη δε μπορεί να εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο, λόγω του ότι κάνει live στο Λονδίνο. Με το επιχείρημα αυτό, πάρθηκε τελικά η πολυπόθητη αναβολή.
Οι δικαστές καλά θα κάνουν να αφήσουν ήσυχη τη σταρ, με της οποίας τα τραγούδια μεγαλώνουν μεγαλώνουν γερά ομογενή παιδιά.

(πηγή)

Best of internet