Quantcast
THE STREAM

Γάλλοι εχθροί του Έθνους και όχι Αλβανοί κατέβασαν τελικά μια ελληνική σημαία στην Κρήτη

Λογικά είναι πράκτορες που δουλεύουν για τη Μεγάλη Γαλλία και θέλουν να μας κλέψουν τα τυριά μας


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2018

Τελικά όχι μόνο οι 3-4 γειτονικές, αλλά και πολλές ακόμη χώρες εποφθαλμιούν τη γη, τον αέρα, τα νησιά και το τζατζίκι της Ελλάδας μας, όπως αποδεικνύεται από αυτή την ανησυχητική ιστορία από το Ηράκλειο Κρήτης. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το ότι στο στρατόπεδο των εχθρών του περήφανου Έθνους μας έχει προσχωρήσει και μια μεγάλη και σημαντική χώρα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανησυχία ξεκίνησε χτες Τρίτη 6 Νοεμβρίου, όταν ένα βίντεο, στο οποίο αγνώστου ταυτότητας πιτσιρικάδες κατεβάζουν την ελληνική σημαία σε χωριό της Κρήτης, έκανε το γύρο του ελληνικού διαδικτύου. Τιμώντας την αντίστοιχη παράδοση, τα περισσότερα ΜΜΕ απέδωσαν την ενέργεια αυτή σε Αλβανούς, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν, όταν απειλείται η πατρίδα μας η διασταύρωση ειδήσεων επιβάλλεται να πάρει τον πούλο.

Κάπως έτσι ήταν το λουκ των ειδήσεων μιας μερίδας των ΜΜΕ:

Και των σχολίων της γνωστής και πάντα ψύχραιμης μερίδας του ελληνικού κοινού:

Τα πράγματα όμως τελικά είναι ακόμη πιο ανησυχητικά γιατί μπορεί μεν να ξέραμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Αλβανοί θέλουν το κακό μας, πιστεύαμε όμως ότι οι Γάλλοι τουλάχιστον είναι οκ τύποι. Κι όμως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου ekriti, το οποίο αποκαλείται αστυνομικές πηγές, οι δράστες του κατεβάσματος της σημαίας μας ήταν Γάλλοι υπήκοοι και μάλιστα φοιτητές κολεγίου, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί για εκπαιδευτική εκδρομή.

Δείτε το βίντεο:

Με βάση την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., κάποιοι από τους φοιτητές είχαν νοικιάσει και αυτοκίνητα από τις 31 Οκτωβρίου. Το κίνητρο των δραστών δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, όμως έγινε γνωστό ότι τόσο οι δύο Γάλλοι πράκτορες που κατέβασαν τη σημαία μας, όσο και οι 36 συμφοιτητές τους έφυγαν αεροπορικώς από την Κρήτη χθες στις 7 το απόγευμα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ελπίζουμε πάντως το θέμα να μην σταματήσει εκεί και η πατρίδα μας να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία απέναντι στους Φράγκους κατακτητές. Μια λύση θα μπορούσε να είναι αυτή που πρότεινε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αν και δεν είμαστε σίγουροι για το αν τα ελληνικά μαχητικά μπορούν να φτάσουν μέχρι το Παρίσι για να βομβαρδίσουν τον Πύργο του Άιφελ και να γυρίσουν πίσω. Μπορούν ίσως να πάνε μέχρι εκεί και να πέσουν πάνω του σαν καμικάζι.

Από παντού πρέπει να φυλάγεται η πατρίδα μας τελικά.

Best of internet