Quantcast
THE STREAM

Με τούρτα Άδωνις Γκεβάρα πήγαν να δολοφονήσουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ οι συνεργάτες του

Για κάποιο μυστήριο λόγο, η τούρτα απέτυχε να του προκαλέσει αναφυλαξία


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2018

Τη σκαπούλαρε τελικά ο σημαίνων ακροδεξιός πολιτικός και πωλητής της καρδιάς μας, Άδωνις Γεωργιάδης, από την προσπάθεια δολοφονίας που έγινε εναντίον του χτες, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γιόρταζε ήσυχος τα 46 του χρόνια όταν κάποιοι προδότες, δήθεν πιστοί συνεργάτες του, προσπάθησαν να του προκαλέσουν τεχνητό εγκεφαλικό με μια τούρτα – παγίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ήδη ξεκινήσει από νωρίς τα (προκαταβολικά) ευχαριστώ για τις ευχές που του είχαν στείλει για τα 46 του χρόνια οι φίλοι – οπαδοί – πιστοί του, ενώ είχε ποστάρει στο Twitter και την τούρτα του, η οποία να σημειωθεί εδώ πως θυμίζει μια διασταύρωση του σήματος της Nike με το λογότυπο τοπικής ομάδας του Αιγάλεω. Κάπως έτσι πήγαιναν τα πράγματα στο ήσυχο βασίλειο του Άδωνι:

Εκείνη τη στιγμή χαλάρωσης επέλεξαν κάποιες κόμπρες – υποτιθέμενοι συνεργάτες του γραφείου του για να χτυπήσουν, σερβίροντας του μια τούρτα που o Άδωνις Γεωργιάδης εικονίζεται σαν τον γνωστό κομμουνιστή ηγέτη Ερνέστο “Τσε” Γκεβάρα. Δυστυχώς ο μεγαλόψυχος αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν κατάλαβε το κόλπο (το οποίο ευτυχώς απέτυχε να του προκαλέσει αναφυλαξία) με αποτέλεσμα όχι απλά να μην υποπτευθεί δόλο, αλλά να γράψει και το εξής:

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες του γραφείου μου για την σημερινή τούρτα για τα γενέθλια μου. Δώστε προσοχή στην τούρτα….»

Αυτό ήταν το όπλο της τρομοκρατικής ενέργειας:

Οι πληροφορίες ότι ο ζαχαροπλάστης που σχεδίασε και υλοποίησε την τούρτα κοιμάται με εικόνα του Τσίπρα πάνω από το προσκεφάλι του δεν επιβεβαιώνονται ακόμη.

Best of internet