Quantcast
THE STREAM

Startup που παρέδιδε ναρκωτικά με ντελίβερι εξάρθρωσε η αστυνομία στην Πρέβεζα

Οι αμπαλαρισμένες δόσεις ακατέργαστης κάνναβης αποθηκεύονταν σε πατάρι καταστήματος


THE NEWSROOM · 16 Οκτωβρίου 2018

Μια πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα έλαβε τέλος πριν λίγες μέρες (στις 11-10-2018) στην Πρέβεζα, όταν οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας μπουζούριασαν τέσσερα άτομα για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μάζεψε συνολικά τέσσερα άτομα: δύο άνδρες ηλικίας 27 και 25 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 49 ετών, ενώ σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για τα σχετικά αδικήματα, όπως και σε βάρος άλλου ενός 25χρονου συνεταίρου τους που αναζητείται.

Τα δε ευρήματα της έρευνας των αστυνομικών, η οποία έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της 26χρονης στο οποίο εργάζονταν και οι άλλοι τρεις, εντόπισε στο πατάρι του μαγαζιού 66 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 483,7 γραμμαρίων, αμπαλαρισμένες και έτοιμες για πούλημα. Το ενδιαφέρον στη λειτουργία της συγκεκριμένης μπίζνας είναι ότι τα 5 τσακάλια δούλευαν με ντελίβερι.

Αναλυτικά, οι συνέταιροι χρησιμοποιούσαν το πατάρι του καταστήματος ως αποθήκη και κρυψώνα για το stuff. Στη συνέχεια, η κάνναβη χωριζόταν σε μικρές δόσεις και ο 27χρονος τις μεταβίβαζε στον 25χρονο, ο οποίος παρέδιδε με τη σειρά του τα τυχερά πακέτα στους πελάτες ως ντελιβεράς. Τα λογιστικά τα έκαναν μαζί οι δύο άντρες, ως εισπράκτορες και διαχειριστές των χρημάτων που έφερνε η πώληση των ναρκωτικών. Ο ρόλος του προμηθευτή ανήκε στον 25χρονο που δεν έχει βρεθεί.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν όλα τα ναρκωτικά που βρήκαν στο κατάστημα, μαζί με μια μικροποσότητα κάνναβης (τρεις συσκευασίες με 5.1 γραμμάρια) που βρέθηκε στο σπίτι του 27χρονου. Η διαδρομή των τεσσάρων εντερπρενέρ στη συνέχεια θα κάνει μια στάση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, με την προανάκριση να γίνεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Είναι γνωστό πως αυτή η χώρα δεν αφήνει με τίποτα την επιχειρηματικότητα να γυρίσει.

(πηγή)

 

Best of internet