Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο ήρωας που σώζει τη μπύρα του ανάμεσα σε καρεκλιές, είμαστε εμείς κάθε Παρασκευή

Όχι ο ήρωας που αξίζουμε, αλλά ο ήρωας που έχουμε ανάγκη


THE NEWSROOM · 12 Οκτωβρίου 2018

Αιώνιος νικητής της ζωής ανακηρύσσεται ένας άγνωστος θεούλης, ο οποίος σαν άσχετος παρατηρητής ενός άγριου καυγά που έτυχε να συμβαίνει δίπλα του, κατέληξε να μετατρέψει το όλο σκηνικό σε κάτι σαν σκετσάκι από το Mr. Bean. Να σημειωθεί πως αυτό που κάνει το περιστατικό ακόμη πιο σουρεάλ είναι η χαρακτηριστική διστακτικότητα των κινήσεων του μικροκαμωμένου φίλου με το καπελάκι, την ώρα που δίπλα του έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως.

Στο βίντεο, το οποίο έχει λίγα μόλις δευτερόλεπτα διάρκεια, διακρίνονται δύο ενήλικοι άντρες να πλακώνονται στο ξύλο με έναν τρίτο δίπλα σε ένα τραπέζι, χρησιμοποιώντας μάλλον ό,τι έχουν και δεν έχουν: χέρια, καρέκλες, ενώ κάπου διακρίνεται και ένα μαχαίρι. Ο άγνωστος ήρωάς μας βρίσκεται μεν σε ασφαλή απόσταση από το μακελειό, αλλά έχει σταμπάρει μία μπύρα πάνω στο τραπέζι, μόνο που η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη για να προσεγγίσει με ασφάλεια.

Με την υπομονή του αρπακτικού που καταδιώκει τη λεία του λοιπόν, αποφεύγει δύο ξώφαλτσες μαχαιριές και μία καρεκλιά και τελικά καταφέρνει να σώσει τη μπύρα από άδικο χαμό, η οποία μπορεί να είναι δικιά του (η βασική μας υπόθεση) ή να ανήκει στους άλλους που πλακώνονται, μία εκδοχή η οποία μπορεί να στείλει σε τροχιά με έτσι κι αλλιώς εξαιρετική ιστορία. Στη συνέχεια γυρνάει πλάτη και απομακρύνεται σαν άρχοντας, χωρίς να δίνει δεκάρα για το μακελειό που εκτυλίσσεται.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το που και πότε έλαβαν χώρα αυτά τα φοβερά γεγονότα, αν και κάποιοι χρήστες του Reddit υποστηρίζουν ότι συνέβη στη Βραζιλία, δεδομένου ότι η μπύρα φαίνεται να είναι Antarctica Sub Zero και το λευκό αυτοκίνητο είναι Volkswagen Gol (παράγεται στη Βραζιλία). Δείτε το βίντεο:

🍺

Gepostet von Ordure Bizarre am Montag, 8. Oktober 2018

Γενικά το attitude του ανθρώπου αυτού θα θέλαμε να μας καθοδηγεί σε όλη μας τη ζωή.

(πηγή)

Best of internet