Quantcast
THE STREAM

Με τον θρύλο των Μπαλσόι Γιούρι Γκριγκαρόβιτς συναντήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ + Γιούρι Γκριγκορόβιτς = BFFE


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2018

Ακόμη κι αν γεννήθηκε κωφάλαλη ή κωφάλαλος, και η τελευταία βλαχάρα στην Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι τα Μπολσόι προφέρονται Μπαλσόι, ενώ η διαφήμιση της παράστασής του Γιούρι Γκριγκορόβιτς (με την υπέρτατα καυλωτική φωνή του Αλέξη Κωστάλα) έχει εγγραφεί για πάντα στο μυαλό μας. Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την υπόληψη του 91χρονου καλλιτεχνικού διευθυντή των ρωσικών μπαλέτων παίχτηκε αρκετές φορές στο ραδιόφωνο τους τελευταίους μήνες ώστε να προκαλέσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες

Με τα πολλά έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να παιχτεί επιτέλους ο “Σπάρτακος” του Αράμ Χατσατουριάν στο Ηρώδειο με τις τρεις πράξεις, τις  δώδεκα σκηνές και τους εννέα μονολόγους του. Την παράσταση, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την πρεμιέρα του «Σπάρτακου» στα Μπολσόι και είχε περιλάμβανε στο crew της κάπου 150 άτομα για μπαλέτο ορχήστρα και χορωδία, σίγουρα είδε πολύς και διάφορος κόσμος.

Άλλος ήταν αυτός που την έκλεψε όμως, βγάζοντας και φωτογραφία με τον 91χρονο Γκριγκορόβιτς και δείχνοντας έτσι πόσο μπροστά είναι στα κονέ με τη σοουμπίζ. Κυρίες και κύριοι, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας:

Νομίζουμε πως είναι η πρώτη καταγεγραμμένη συνάντηση  ανθρώπου με διαφημιστικό σποτάκι.

Best of internet