Quantcast
THE STREAM

Κολωνάκι με ΣΥΡΙΖΑ: Κλέφτης ρεύματος από τη ΔΕΗ έγινε και η καφετέρια Da Capo

Ο υπεύθυνος της πασίγνωστης καφετέριας συνελήφθη με την κατηγορία της ρευματοκλοπής


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2018

Πιθανόν να έχετε ακούσει για την πρόσφατη μόδα της ρευματοκλοπής, η οποία έχει σαγηνεύσει μεγάλη μερίδα του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας. Τόσοι και τόσοι έλληνες σελέμπριτις, αγανακτισμένοι από το υψηλός κόστος του ρεύματος, πήραν τελικά μια μέρα τη μεγάλη απόφαση να κόψουν τα καλώδια και να μπιστολιάσουν τη ΔΕΗ.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως το hype έχει κοπάσει, διαπιστώνεται πως η ρευματοκλοπή όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά αγγίζει πλέον και την υψηλή κοινωνία. Ήταν 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 9/10, όταν ξαφνικά ένα περιπολικό κι ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπούκαραν με το έτσι θέλω στο θρυλικό Da Capo, την καφετέρια όπου τις καλές μέρες οι βασικές δεν τολμούσαν ούτε καν να ρίξουν το βλέμμα τους.

Στη συνέχεια τα τσιράκια του Φωτόπουλου (λέμε τώρα) όχι απλά δεν απολογήθηκαν που διακόπηκε η ροή του εσπρέσο, αλλά βγήκαν παίρνοντας μαζί τους τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος με την κατηγορία της ρευματοκλοπής. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε προηγηθεί πολυήμερη έρευνα από το ΔΕΔΔΗΕ στο Κολωνάκι, η οποία αποκάλυψε ότι μετά από ειδική custom παρέμβαση το ειδικό ρολόι της ΔΕΗ δεν έγραφε τίποτα από το ρεύμα που έκαιγε το κατάστημα, ακόμα και τις ώρες που λειτουργούσε.

Έτσι, με τη βοήθεια της Αστυνομίας έγινε επέμβαση για την πάταξη της ρευματοκλοπής. Να σημειωθεί εδώ ότι έχει ήδη ασκηθεί δίωξη, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και εισαγγελέας. Το δε πρόστιμο που θα υποχρεωθεί να πληρώσει το Da Capo, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Εκεί μας καταντήσαν οι αλήτες.

(πηγή)

Best of internet