Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός κινδυνεύει τη ζωή του, βοηθάει χελωνάκι να περάσει το δρόμο στην Κοζάνη

Ο αστυνομικός σταμάτησε στη μέση του δρόμου και έσωσε το χελωνάκι από το να γίνει ταπετσαρία εδάφους


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2018

Μια χελώνα (και όλους της τους συγγενείς και φίλους) μπορεί να υπολογίζει από χτες στους υποστηρικτές της η Ελληνική Αστυνομία. Τουλάχιστον αυτό μπορούν να ελπίζουν στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από μια επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης μιας μικρής χελώνας στην Καστοριά, η οποία καταγράφηκε από την κάμερα.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, ένας Αστυνομικός της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καστοριάς πήγαινε στη δουλειά του χαλαρός, όταν κοκκάλωσε το βαν του στη μέση του δρόμου. Δεν ήταν όμως ένας επικίνδυνος ληστής αυτό που τράβηξε το βλέμμα του άγρυπνου φρουρού της τάξης, αλλά ένα μικρό χελωνάκι το οποίο πάλευε να περάσει απέναντι το δρόμο, προφανώς με ρυθμό χελώνας.

Κι επειδή μπορεί οι αστυνομικοί μας να μην έχουν κανένα έλεος για αυτούς που διαταράσσουν την τάξη, αλλά η καρδιά τους είναι γεμάτη με αγάπη για τους αδύναμους, ο αστυνομικός έκανε το χελωνάκι ντελίβερι στην απέναντι μεριά του δρόμου, γλιτώνοντας το από την άδικη μοίρα του να γίνει γκραφίτι πατώματος στο δρόμο.

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε εκείνη τη στιγμή η χελώνα:

Σκοράροντας επίσης μπόνους πόντους δημοσίων σχέσεων θα πουν οι haters, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι συνέλληνες θα είχαν ενσωματώσει τη χελώνα στα λάστιχα του οχήματός τους. Και έτσι κι αλλιώς, οι haters θα συνεχίσουν να μισούν.

(πηγή)

 

Best of internet