Quantcast
THE STREAM

Στημένη φαίνεται να ήταν η καμπάνια της 20χρονης που πέταγε χλωρίνη σε όσους άπλωνουν τα πόδια τους στο Μετρό

Ρωσικό διαδικτυακό περιοδικό ανακάλυψε ότι ένα από τα “θύματα” είχε πληρωθεί για το ρόλο του


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρωτικά τζίφος φαίνεται πως ήταν τελικά το στόρι με τη Ρωσίδα ακτιβίστρια που πετούσε χλωρίνη σε όποιον έκανε manspreading (αυτό που οι άντρες απλώνουν ενοχλητικά πολύ τα πόδια τους στα ΜΜΜ) στο μετρό της Πετρούπολης. Η ιστορία από την αρχή φαινόταν να έχει αμφισβητήσιμες πτυχές, ειδικά εφόσον τα θύματα αντιδρούσαν πολύ χλιαρά, τα νέα στοιχεία όμως επιβεβαιώνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι στημένη.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ρωσικό διαδικτυακό περιοδικό κατάφερε να εντοπίσει ένα από τα “θύματα” της Anna Dovgalyuk, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι πληρώθηκε για να φάει νερωμένη χλωρίνη. Μια στημένη καμπάνια θα μπορούσε να είναι το τέλος αυτής της ιστορίας, υπάρχει περίπτωση όμως να έχει μια ακόμη πιο kinky προέλευση.

Όπως σχολιάζει το euvsdisinfo.eu, το αρχικό βίντεο έγινε viral από τη σελίδα In The Now, η οποία ανήκει στο Russia Today, το οποίο με τη σειρά του ανήκει στο ρωσικό κράτος. Η ίδια η αρχική δημοσίευση του In The Now δεν έκρυβε ότι η καμπάνια μπορεί να είναι στημένη. Σύμφωνα με το ίδιο site, η σκοπιμότητα πίσω από το ανέβασμα μιας τέτοιας ψεύτικης καμπάνιας μπορεί να είναι απλά να προκαλέσει οργή ενάντια στις φεμινίστριες ή στις πρακτικές τους, με τα σχετικά σχόλια να μαζεύουν χιλιάδες like. Το euvsdisinfo.eu συνεχίζει λέγοντας ότι η προώθηση μισογυνικών και αντιφεμινιστικών απόψεων ανήκει σαφώς μέσα στην ατζέντα του ρωσικού κράτους, το οποίο τους δίνει πολύ χώρο στα ΜΜΕ που επηρεάζει, όπως είναι το Russia Today ή το Sputnik.

Προφανώς αυτά δεν αρκούν από μόνα τους για να αποδείξουν ότι το πέταγμα χλωρίνης είναι ας πούμε κάποιου είδους επιχείρηση της KGB που αναστήθηκε από τους νεκρούς. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η 20χρονη τιμωρός με τη χλωρίνη έχει στήσει την καμπάνια της.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet