Quantcast
THE STREAM

Την υπόθεση του καθηγητή από το ΤΕΙ Σερρών ανέλαβε ο γίγαντας Κούγιας φυσικά

Ο καθηγητής που κατηγορείται πως ζητούσε δωροδοκίες και sex favors βρήκε την υπεράσπιση που του αξίζει


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2018

Δεν ξέρουμε αν έχουν όλοι οι κατηγορούμενοι το δικηγόρο που τους αξίζει (το πιο πιθανό είναι πως όχι), το βέβαιο όμως είναι πως ο δικηγόρος και ποδοσφαιρικός της καρδιάς μας, Κούγιας Αλέξης, έχει χωρίς καμία αμφιβολία τους πελάτες που του αξίζουν. Είναι γνωστό στους πάντες το λειτούργημα που ασκεί ο χασοδίκης από την Πετρούπολη: Ό,τι κι αν έχει κάνει ένας κατηγορούμενος, ακόμη κι αν πρόκειται για περίπτωση που ακόμη και οι δικηγόροι των Κολομβιανών καρτέλ θα σιχαίνονταν να αγγίξουν έστω και με χειρουργικά γάντια,  ξέρει ότι θα βρει μια στοργική αγκαλιά στο γραφείο του Αλέξη Κούγια. Αρκεί φυσικά να έχει να πληρώσει το εισιτήριο για να περάσει την πόρτα, γιατί ένας τέτοιος φιλάνθρωπος κάπως πρέπει να βγαίνει οικονομικά.

Έτσι, όταν ο χλαπάτσας καθηγητής από το ΤΕΙ Σερρών που ζήταγε λεφτά ή/και sex favors για να περάσει τους φοιτητές του στα μαθήματα βρέθηκε χωρίς δικηγόρο, ο υπερασπιστής του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν εκεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του καθηγητή, τον οποίο και επισκέφτηκε στη φυλακή. Επίσης, το δικηγορικό του γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση για την δημοσιοποίηση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων του πελάτη του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση (τα bold δικά μας), η δημοσιοποίηση αρμόζει σε άλλα εγκλήματα, αλλά:

«…ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, τον οποίον κατηγορούν ότι έχει δωροδοκηθεί από τους φοιτητές και τις φοιτήτριές του με ονοματεπώνυμα και ο οποίος έχει διδάξει προσωπικά με το ονοματεπώνυμό του εννιά χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες με το ονοματεπώνυμό τους, γνωστούς στη Σχολή που διδάσκει και οι οποίοι είναι επίσημα εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Σχολής, στην οποία φοιτούν και στην οποία διδάσκει ο Καθηγητής.

Ο κατηγορούμενος καθηγητής Κλεάνθης Κωνσταντινούδης

Όποιοι συμμετείχαν στην παράνομη και ανήθικη αυτή ενέργεια, η οποία κατακρεουργεί μόνο και μόνο με την απόδοση μίας κατηγορίας, η οποία διερευνάται από τη δικαιοσύνη και δεν έχει εκδοθεί γι’ αυτήν μία αμετάκλητη απόφαση, πρέπει να λογοδοτήσει τουλάχιστον πειθαρχικά.

Με την απαράδεκτη αυτή νομικά και ηθικά ενέργεια καταργείται κάθε έννοια δίκαιης δίκης και συγχρόνως εκτός του κατηγορουμένου καταστρέφονται και ηθικά ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, λόγω του διαδικτύου, και τα μέλη της οικογένειάς του, που είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωριστοί επιστήμονες.»

Να σημειωθεί πως μια άλλη ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Saul Goodman των φτωχών αναρτήθηκε στο site της ΑΕΛ (!), της ποδοσφαιρικής ομάδας που έχει την τιμή να καμαρώνει τον Κούγια ως πρόεδρο της. Δεν είμαστε σίγουροι για το πως αισθάνονται οι οπαδοί της ΑΕΛ, είναι μάλλον από τα δωράκια που έχει κανείς όταν έχει για παράγοντα της ομάδας έναν τόσο πολυάσχολο άνθρωπο. Εκεί διαβάζουμε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο καθηγητής είναι εξήντα ετών και ενώ τον παρουσίασαν ως δήθεν διαζευγμένο, είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος σύζυγος σαράντα χρόνια και από αυτόν τον ευτυχισμένο γάμο του έχει τρία παιδιά, έναν οικονομολόγο, με δική του οικογένεια, πτυχιούχο-αριστούχο οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έναν ακόμη γιο οικογενειάρχη, πτυχιούχο πανεπιστημίου-ψυχολόγο και μία κόρη, η οποία είναι αριστούχος φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος καθηγητής είναι αριστούχος-πτυχιούχος των πανεπιστημίων Μακεδονίας, Νέας Ορλεάνης Γαλλίας και Περούτζια Ιταλίας και τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να ανακηρυχθεί διδάκτωρ οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ομιλεί άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες, εκτός ελληνικών, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και έχει δημοσιεύσει άρθρα του και ανακοινώσεις σε είκοσι τουλάχιστον διεθνή οικονομικά περιοδικά και έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής σε τουλάχιστον είκοσι πανεπιστήμια του εξωτερικού.»

29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Αλέξη Κούγια. Αυτοί ξέρουν.

Best of internet