Quantcast
THE STREAM

GNTM: Έδωσαν σε μοντέλο φόρεμα στο οποίο δεν έκλεινε το φερμουάρ

Τίποτα όρθιο δεν έχουν αφήσει τα μνημόνια σε αυτή τη χώρα


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2018

Κυριολεκτικά boot camp μάλλον αποφάσισαν να κάνουν τη δεύτερη φάση του Greece’s Next Top Model οι υπεύθυνοι της εκπομπής, καθώς εκτός από εντολές αυταρχικών ανθρώπων η εκπομπή έχει πλέον και κανονικά καψόνια. Στην τρέχουσα φάση της, η εκπομπή πρέπει να επιλέξει 20 κορίτσια και περιλαμβάνει και πασαρέλα με ρούχα του Βασίλη Ζούλια, η οποία συνοδεύεται από τα γνωστά passive aggressive σχόλια από τους κριτές και όχι μόνο.

Το καψόνι όμως κορυφώθηκε στην περίπτωση μιας νεαρής κοπέλας που μπήκε στην εκπομπή  στην κατηγορία των plus size. Κόντρα στην κοινή λογική, της έδωσαν ένα φόρεμα που δεν της έκανε, με αποτέλεσμα να κάθονται κάμποσοι άνθρωποι γύρω γύρω και να προσπαθούν να βρουν μια λύση στο ότι δεν κλείνει το φερμουάρ. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να της παρέχουν ένα φόρεμα στα μέτρα της, αλλά αυτό μάλλον είναι ανώτερα μαθηματικά για τους συντελεστές του GNTM.

Το σκηνικό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της:

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το στιγμιότυπο με το κορίτσι που δεν του έκανε το φουστάνι… αν εμένα έρθει ο στυλίστας μου και μου φέρει extra small, ενώ με το ζόρι μου κάνει το medium, φταίω εγώ που δεν μου κουμπώνει ή εσύ που μου το δίνεις;

Την πέρασαν στην επόμενη φάση δε θα έπρεπε να είχαν προβλέψει να έχουν ρούχο και γι’ αυτό το σωματότυπο… Να μου φέρουν το small και να μου πουν δε σου κουμπώνει;»

 

Δείτε το βίντεo:

Λογικά η τρίτη φάση του GNTM θα περιλαμβάνει κανονικά κινέζικα βασανιστήρια.

Best of internet