Quantcast
THE STREAM

Ambassador αγγουριών που τώρα την ψάχνει εισαγγελέας είχε στο γραφείο Τύπου του ο Άδωνις

Μαγειρική μπακαλιάρων, παρουσίαση αγγουριών και εκπομπές με τον Εθνικό Σταρ, το ιδανικό βιογραφικό για το υπουργείο Υγείας


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2018

Ένα πραγματικό γκανιάν φαίνεται πως είχε στο γραφείο Τύπου του ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο ήταν υπουργός Υγείας. Η παρουσιάστρια – μοντέλο – βιβλιοθηκονόμος – δημοσιογράφος – ειδικός στη ζούμπα (σύμφωνα με το βιογραφικό της πάντα) Ιωάννα Δεμεντή βρέθηκε από τις εκπομπές του Extra 3 όπου σχολίαζε σημαντικά ζητήματα όπως ο Mr. Μπούτια να είναι εθελόντρια (σύμφωνα με τον Άδωνι) στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας και αργότερα παρουσιάστρια της εκπομπής “24 ώρες Ευρώπη” του Ευρωκοινοβουλίου.

Είναι σίγουρα ένα πολύ πλούσιο παλμαρέ, στο οποίο ξεχωρίζουν εκπληκτικές στιγμές, όπως μια εκπομπή μαγειρικής μπακαλιάρων και αυτή η αναζήτηση αγγουριών:

Ή αυτή η σημαντική συζήτηση με τον Εθνικό Σταρ:

Όπως και να’χει, η Ιωάννα Δεμεντή εργαζόταν στο γραφείο Τύπου του υπουργού Υγείας από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 και οι υπουργοί που πρόλαβε ήταν οι Άδωνις Γεωργιάδης για το διάστημα 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 και Μάκης Βορίδης για το διάστημα 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015. Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που όπως φαίνεται, η Δεμεντή τελικά πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά ήταν αποσπασμένη στο γραφείο Τύπου του υπουργού Υγείας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια λίστα με 23 πρόσωπα, για τα οποία έχει ζητηθεί δίωξη από την Αντιεισαγγελέα Εφετών.

Δείτε τα έγγραφα που δημοσιεύει το Documento:

Είναι σαφές πως η επιλογή της Ι. Δεμεντή να εγκαταλείψει την trash tv για τα υπουργεία. Υπήρχε περίπτωση κάποιος ασέβαστος να ξεκινήσει δίωξη για εκπομπή με τον Εθνικό Σταρ;

Πάντως τη θρυλική εκπομπή με τους μπακαλιάρους εμείς άνετα την ξαναβλέπαμε.

 

 

 

Best of internet