Quantcast
THE STREAM

«Αυτά κάνει η ΕΛ.ΑΣ. κι άμα γουστάρετε» λέει πρόεδρος αστυνομικών σε κρίση ειλικρίνειας

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων μας είπε ότι ο ξυλοδαρμός όχι απλά δεν ήταν λάθος, αλλά ήταν αυτό που λέει ο κανονισμός


Κώστας Αρβανίτης · 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ακριβώς αυτά που περίμενε ο κάθε άνθρωπος που δε ζει σε κάποια χώρα πολύ μακριά από εδώ είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, όταν ρωτήθηκε για το δεύτερο ξυλοδαρμό που βίωσε ο αναίσθητος Ζακ Κωστόπουλος στα χέρια των αστυνομικών. Μιλώντας στα νέα του ΑΝΤ1, ο Δημοσθένης Πάκος όχι απλά δήλωσε περίπου ότι σ’όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε, αλλά τα πήρε και στο κρανίο με την κριτική που γίνεται στην αστυνομία για τις μεθόδους της.

 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος των αστυνομικών επιβεβαίωσε το προφανές, το οποίο είναι ότι η βία της αστυνομίας είναι κάτι που το έχουν στον κανονισμό και το διδάσκονται στη σχολή και πάει λέγοντας και όχι κάτι που κατέβηκε από το κεφάλι τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς μπορεί να μην υπήρχε το παραμικρό ίχνος αντίστασης, αλλά αυτό είναι η ΕΛ.ΑΣ. και αυτό κάνει, οπότε καλύτερα να το χωνέψουν όλοι. Στην πραγματικότητα όχι απλά δεν έκαναν λάθος, αλλά τα έκαναν όλα τέλεια και αξίζουν ένα 10 στον έλεγχο.

Αυτή ήταν η ακριβής δήλωση, για να μη μπερδευτεί κανείς :

Αυτή είναι η πρακτική. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει…

Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση του Ν. Χατζηνικολάου σχετικά με το γιατί σε βίντεο που δημοσιεύτηκε οι αστυνομικοί φαίνεται α) να κρατούν το μαχαίρι της υποτιθέμενης ληστείας με γυμνά χέρια και β) να χτυπούν με κλωτσιές τον πεσμένο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο, ο Δημοσθένης Πάκος έδειξε την κλάση του ως συνδικαλιστής κάνοντας την πάπια με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, καθώς απάντησε πως ο λόγος ήταν αφενός η προστασία των περαστικών και αφετέρου η προστασία του ίδιου του αναίσθητου 33χρονου. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι διαφορετικό να σε δέρνουν για το καλό σου.

Δείτε το βίντεο:

Μπορείτε να τρέξετε γυμνοί στα λιβάδια αν θέλετε, η Ελληνική Αστυνομία δέρνει σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα και τηρεί τις προδιαγραφές ISO 9000.

Best of internet